Петър Волгин: По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет от ДБ няма

порът кой лъже – Христо Иванов или Слави Трифонов, продължава да е актуална тема след взаимните обвинения на ДеБъ и ИТН за това как първите искали постове, пък вторите не им ги дали. ПРЕПОРЪЧАНО

Журналистът Петър Волгин зае страна, като обяви, че хората на Иванов се вълнуват винаги само от това. Ето какво пише той:

„Колкото повече мреме минава, толкова по-неясно става кои са „партиите на промяната“ и кои са „партиите на статуквото“. Обаче абсолютно съм сигурен коя политическа сила печели приза „господари на мрънкането“. ДБ, разбира се. Тия са вечно недоволни, вечно не са ги дооценили, вечно са ги пренебрегнали. Такава брилянтна експертиза притежавали, пък все не им обръщали внимание . Мрън-мрън-мрън до края на света. А на всичкото отгоре най-безсрамно лъготят, че не искали постове.

Тези ли не искат постове!? По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет няма. Спомнете си ги от времето на предишната им коалиция с Борисов. Тогава се казваха Реформаторски блок. Не успяха да вземат и 10% на изборите през 2014 г., ама прилапаха постове, все едно са спечелили абсолютно мнозинство. И затова сега са толкова ядосани.

Очакваха, че от ИТН ще ги обсипят с безброй предложения за министерски постове. Защото, нали, са страхотни специалисти. По всичко. И след като не се сбъднаха мокрите им сънища, почнаха с мрънкането. Явно гладът за постове замъглява и малкото останала мисъл.“

източник: Pik.bg