Ръководството на шампиона Лудогорец гостува в Община Дряново

Един от ръководителите на шампиона Лудогорец гостува в Община Дряново. След мача от груповата фаза на Лига Европа с Бетис (0:1) спортно-техническият директор на „орлите“ Георги Караманджуков посети редовното заседание на ОбС-Дряново. Беше посрещнат с радост от всички общински съветници.
Футболният ръководител на шампионите от Разград, декларира подкрепа и изказа благодарности на ръководството на Община Дряново, предаде поздравителен адрес на кмета Трифон Панчев и председателя на Общински съвет – Тодор Георгиев. Адмирира екипа за отличните спортни бази в Дряново и село Царева ливада, за добрите условия и полаганите грижи за развитието на детско-юношеската школа на Локомотив (Дряново) и пожела успех на мъжкия представителен отбор.
Караманджуков подари десет топки за детско-юношеската школа и две топки от Шампионската лига за мъжкия отбор на дряновските „железничари“. Той декларира, че при първа възможност Лудогорец ще лагерува в Дряново. Делегацията от Разград направи обиколка и посети историческите паметници на културата в Дряново – Исторически музей на Колю Фичето, Мостът над Дряновска река, построен през 1861 година, също от майстор Колю Фичето и историческия Дряновски манастир „Св. Архангел Михаил“.
„Щастлив съм на споделеното доверие с такива големи приятели. Радвам се, че толкова авторитетни личности подкрепят нашите инициативи. Спокоен съм за развитието на спорта в Дряново. Ние имаме много талантливи деца и се радвам, че задружно с треньорите на спортните клубове предоставяме добри условия и грижи за спортно-техническия процес на децата и вярвам, че успехите и победите ще продължат да славят Дряново“, коментира Тодор Георгиев – председател на Общинския съвет в Дряново.