250 000 лв. за троянския фонтан

250 000 лв. за троянския фонтанТъй като помпите му са изгорели, фонтанът в центъра на Троян не може да заработи. Освен това той гълта доста енергия и това обясняваше неговия пуск само по празници. От години се търсеше решение за него, има и нов проект, който бил много хубав според оценката на кмета Минко Акимов, дадена по време на публичното обсъждане на бюджета. За целта в бюджета са предвидени 250 000 лв. Величината на тази сума предизвика негативна оценка от страна на Валя Букарева, директор на „Балканфарма-Троян“.

8 thoughts on “250 000 лв. за троянския фонтан”

 1. 250 000 лв. изглеждат множко, но пък е добре градът ни да има един хубав и работещ фонтан!!!

 2. Mel,я помислете малко.250 000 лв. за РЕМОНТ на фонтанчето.Та то нов ще се изгради.В.Букарева е права с негативната си оценка.За справка-за Состра са заделени……..350 лв???!!!!?!?!Kато Ив.Христов ясно спомена,че за обекта за тази година е необходимо 10 000 лв. А за паметника на Ив.Хаджийски 40 000 лв,при положение,че беше изчислено,че са необходими най-малко 70 000 лв.Останалото щяло да се събира от спонсори…..Ако има логика в това тяхно решение нека някой ми обясни.Аз с това определено не съм съгласна.

 3. Права си, Дива. Мисля, че може би има техническа грешка – 25 000 лв., а не 250 000 лв. Наистина с 250 000 лв. може нов да се направи, и то какъв!!!

 4. И все пак сумата е нереално висока! 25 – 50 хил. – да, но 250 000?!? Сигурно ще бъде позлатен фонтанът. Наистина на фонът на парите за паметника на Ив. Хаджийски, Состра и не само, това си е просто разхищение. И все пак си мисля, че някъде по веригата може да има грешка и до сайта информацията да е достигнала в този вид.

 5. Ако са изгорели помпите, как така фонтана работи макар само по празниците? Градът ви пропада, те за паметници, фонтани и Состра бълнуват.

 6. ПУТКАкъв срес живея!

  Ама как е възможно, четвърт милион да се пръсне ей така с лека ръка.
  Че като не останаха хора в тоя град, кой ще ти гледа фонтана ?
  Не може ли тези пари да се инвестират в ИНФРАСТРУКТУРА, че белким спрем да си чупим автомобилите.
  Онзи ден влизаме в града с едни познати откъм Ловеч. А те не са идвали в Троян доста отдавна. Първите им думи бяха, цитирам:
  “ Добре ни посреща Троян с тя дупки, и из града ли е така?“
  Коментарите ще оставя за себе си…ама то просто е СМЕШНО.
  Дават се пари за „кръпки“ на дупките, които точно след няма и 14 дни се изкопават, щото са направени „качествено“. И така вовеки.
  А Вие си правете паметници, господа. Избори идат, да се не вайкате после !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.