Кози Вир Голд – ИЗМАМА!

kozivirХотел „Кози Вир – Голд“

Перфектното място за неприятни изненади, грубо и унизително отношение и оцеляване при условия, близки до тези в „Сървайвър“

Ето и цялата история на случая:

За Новогодишните празници се надявах на един кратък, но приятен престой в гр. Троян и околностите. За целта трябваше да си потърся място за нощувка на приемлива цена. Оказа се, че единият от обектите, които съм ползвал преди, вече не съществува, а другият е ангажиран за празниците. И така, случайно, попаднах на т. нар. хотел „Кози вир – Голд“. Цената ми се видя нормална, нормално ми се стори и това, че ми поискаха капаро в размер на 50% – все пак, срещу празници всеки иска да е сигурен. Искаше собственикът пощенски превод, не ми даде банкова сметка, изпратих му 60 лева и го предупредих да отиде да си ги получи, като го помолих да ми потвърди по телефона. Три дена след това – ни дума, ни вопъл, ни стон. Проверих чрез мои познати да не е станала някаква грешка – получил си ги човекът, ама си трае, все едно са му паднали от небето.
Дойде му времето и пристигнах в Троян. Поисках да си доплатя за целия престой, да не го мисля по-нататък, оставих още 60 лева. Касов бон – няма такива екстри. Настаниха ме в стая 6 на последния етаж. Стаята – в общи линии прилична, малко трудно се отключва вратата и хигиената в банята леко съмнителна, но за цената реших, че не мога да искам повече.
На другия ден ходихме до връх Васильов и след това на гости в Троян. Връщам се към 22 часа с идеята да се наспя. Да, ама не! Имам си изненада. „Бизнесменът“ ме чака пред вратата, за да ми каже, че малко ме бил преместил, защото имало група и не му стигали местата. Нямало страшно, те условията в тая стая били същите. И като ме поведоха през една тъмница, все едно към деветия кръг на ада. Ама това било само началото. Дупката, в която ми бяха хвърлили багажа и където се очакваше да живея 5 дена, няма какво да описвам, една част се вижда в Галерията. Това, което не се вижда: СТУД на кутийки и ВЛАГА да мухлясаш. Дано на никого да не се случва да го сложат на легло от бирени каси: в сравнение с това мъчение Светата Инквизиция може да яде пасти. Излишно е да казвам, че няма заспиване. Опитах се да потърся друго място, но беше много късно и нищо не стана.
Сутринта събрах всичко и се изнесох. Поисках си парите със скандал на улицата пред хотела. С цялата си наглост собственикът се опита да ми задържи 10 лева за описаната прекрасност, и заяви, че трябвало още от началото да ме сложи там. Знаел, че е некоректен, „бил беден“, „плащал заем“ и нямал „икономически интерес“ от мен. За 20-те лева за първата нощувка – пак никакъв документ, и никаква книга за оплаквания.
А как се търси място за нощувка на 31 декември, е съвсем отделен въпрос…

Подразбира се, че втори път на това място няма да стъпя. С поведението си обаче въпросното лице заслужава колкото може по-малко хора да му оставят пари. Бил съм на много места из България, но не съм срещал такова обидно и унизително отношение. Най-малкото можеше да ме предупредят, ако не да ми поискат разрешение да ровят в личните ми вещи. Към цялата картинка мога само да добавя жалкия опит за присвояване на зарядното устройство с два акумулатора – установих, че липсва и го получих чак след като си го поисках. Уж било забравено в контакта.

Пределно ми е ясно, че за много хора думата „морал“ е непозната. Има обаче и нормативна уредба, която трябва да се спазва. За това са и оплакванията.

Пазете се от измамници!

Източник:  https://sites.google.com/site/kozivirgoldfraud/

2 thoughts on “Кози Вир Голд – ИЗМАМА!

  1. Как може да публикувате нещо което е станало 2010 година ???

  2. Какво от това?Този собственик най-вероятно си е все същият мошенник…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.