Ново чудо в Троян – бомба под жп мост

Откриха боеприпас със стабилизатор и взривател в река Осъм в Троян, съобщават от Областната дирекция на МВР в Ловеч. В сряда около 10.30 часа в Районното управление Полиция е бил получен сигнал, че в Троян, под жп моста на около 300 метра северно от жп прелеза на фирма „Лесопласт“, на около 2 метра навътре в Осъм се вижда бомба.
От извършената проверка служители на РУП – Троян и военното поделение в Троян се установило, че става въпрос за боеприпас с дължина около 80 см, със стабилизатор и взривател. В областта на стабилизатора имало синя лента. Поради мътната вода не може да се даде по-подробно описание. Районът е обезопасен, чака се група от специалисти за проверка и обезвреждането му, съобщава и агенция БЛИЦ днес.

5 thoughts on “Ново чудо в Троян – бомба под жп мост”

  1. Що за щуротия ?
    Дали някой лаком рибар е искал да избие рибата ( и реката, барабар с моста) хехе 😉
    Или е замисляно атентат срещу препълнения влак Ловеч- Троян 🙂

  2. А бе, сигурно е тва – по влака са се целили, пък тя взела да зиплува, бомбата му ниедна!

  3. По интересно е от къде е дошла и има ли още такива бомби около нас? Но кой ли може да се наемес такъв отговор в нашата древна, но на този етап, жалка държава?

  4. На повечето от горните въпроси би трябвало да отговори авторът на статията, който е приписал най-вероятно папагалски бюлетина на МВР! В случая не пак ГЕРБ е виновен, а автора, автора…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.