Обновиха два важни моста в Троян

Около 15 000 лв. струва на Общината рехабилитацията на два от най-важните за града мостове – при фирмите „Лесопласт” и  „Елма”,  където минава потокът както за индустриалната зона, така и за направлението Орешак-Черни Осъм. Подобрението стана факт миналата седмица и е дело на софийската фирма „Пътприбор”ООД. Основната част от нейната работа в случая е свързана с преасфалтиране.

За всички мостове на територията на общината е направено съответното техническо предписание и предстои поетапна рехабилитация в зависимост от състоянието на всеки един, съобщи Маргарита Генкова, Връзки с обществеността в Общината.

Освен това и тази седмица благодарение на подходящите метеорологични условия продължават ремонтите на уличните настилки, като се преасфалтират две улици в Бели Осъм, 250 м от главната троянска улица „Васил Левски” – южен вход на града, където има най-сериозни поражения по настилката,          започва преасфалтирането на ул. “Раковски” от лятното кино до моста на полицията , както и улицата пред  ОДЗ “Синчец”.

One thought on “Обновиха два важни моста в Троян”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.