Отстраняват авария на главната

Отстраняват авария на главнатаСпециалисти от общинското дружество ВиК“Стенето“ в момента работят върху повреда по водопровода на главната улица „Васил Левски“, на метри от кръстовището с „Радецки“. Дейностите са под личното ръководство на шефа на фирмата инж.Тонимир Гечев. Заради ремонта трафикът е отклонен по улица „Стефан Караджа“ към „Христо Ботев“, по „Радецки“ завиват тези, които пътуват в посока Ловеч. Прави впечатление, че недобросъвестни шофьори пренебрегват забранителните знаци и навлизат в посока „Олимп“ по главната.

7 thoughts on “Отстраняват авария на главната”

  1. Лалева, предлагам ви утре да напишете нещо и за комуналните, как смело и безстрашно изхвърлят кофите с боклуци! А бе, вие за новини чували ли сте? Каква новина е това, че ВИК си вършат работата? Водата в кои райони на Троян е спирана заради тази супер новина? Или може би сте тайна обожателка на г-н Гечев?

  2. Абе да ти кажа, в тая страна хората толкова рядко си вършат работата както трябва, че си струва да се отбележи, когато това стане.
    Друг е въпроса колко съвестно и професионално ремонтират от ВИК сега. Нищо чудно след 2 дена пак да има нужда от ремонт.
    Това сме го виждали вече – на ул. Ботев…и то в продължение на цели 4 години.

  3. Лесна е вашата. А хората копаят ли копаят. Преди час минах от там, явно новината е много прясна. По телевизията гледам друга авария по електропреносната мрежа, ама по морето.

  4. БКС, какви са вашите представи за една новина? Все пак не всеки ден стават подобни аварии..

  5. Осведомихме хората не само за авария, но и за отбивката по главната. Който няма нужда от новини, да не влиза тук. И без това е безплатно. Пък който разбира повече от журналистика – хайде да почне той да я прави, че да го видя!!! И нека този, който вечно ме критикува разбрал-недоразбрал и схванал-недосхванал – да схване с тясното си мозъче, че има хора различни и че те се интересуват от различни неща. Няма да угаждам на ничий вкус, моля дилентанти да ме не учат. когато нещо е умно – вслушвам се. Повече няма да се обяснявам – под достойнството ми е.

  6. Инженер Гечев женен ли е? И ние имаме нужда от ремонт, на нашата улица!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.