Отстраняват авария на главната

Отстраняват авария на главнатаСпециалисти от общинското дружество ВиК“Стенето“ в момента работят върху повреда по водопровода на главната улица „Васил Левски“, на метри от кръстовището с „Радецки“. Дейностите са под личното ръководство на шефа на фирмата инж.Тонимир Гечев. Заради ремонта трафикът е отклонен по улица „Стефан Караджа“ към „Христо Ботев“, по „Радецки“ завиват тези, които пътуват в посока Ловеч. Прави впечатление, че недобросъвестни шофьори пренебрегват забранителните знаци и навлизат в посока „Олимп“ по главната.

7 thoughts on “Отстраняват авария на главната”

  1. Лалева, предлагам ви утре да напишете нещо и за комуналните, как смело и безстрашно изхвърлят кофите с боклуци! А бе, вие за новини чували ли сте? Каква новина е това, че ВИК си вършат работата? Водата в кои райони на Троян е спирана заради тази супер новина? Или може би сте тайна обожателка на г-н Гечев?

  2. Абе да ти кажа, в тая страна хората толкова рядко си вършат работата както трябва, че си струва да се отбележи, когато това стане.
    Друг е въпроса колко съвестно и професионално ремонтират от ВИК сега. Нищо чудно след 2 дена пак да има нужда от ремонт.
    Това сме го виждали вече – на ул. Ботев…и то в продължение на цели 4 години.

  3. Лесна е вашата. А хората копаят ли копаят. Преди час минах от там, явно новината е много прясна. По телевизията гледам друга авария по електропреносната мрежа, ама по морето.

  4. Осведомихме хората не само за авария, но и за отбивката по главната. Който няма нужда от новини, да не влиза тук. И без това е безплатно. Пък който разбира повече от журналистика – хайде да почне той да я прави, че да го видя!!! И нека този, който вечно ме критикува разбрал-недоразбрал и схванал-недосхванал – да схване с тясното си мозъче, че има хора различни и че те се интересуват от различни неща. Няма да угаждам на ничий вкус, моля дилентанти да ме не учат. когато нещо е умно – вслушвам се. Повече няма да се обяснявам – под достойнството ми е.

  5. Инженер Гечев женен ли е? И ние имаме нужда от ремонт, на нашата улица!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.