Платена публикация.

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПП АТАКААТАКА СТАРТИРА ПОДПИСКА ЗА СЪБИРАНЕТО НА 48 ПОДПИСА ОТ ДЕПУТАТИ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, ЗА СЕЗИРАНЕ НА КС ЗА ОБЯВЯВАНЕТО НА ДПС ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНА ПАРТИЯ

Темата на днешната пресконференция на партия АТАКА беше изказването на Ахмед Доган, че Балканската война била етническо прочистване.
Сега се вижда ясно, че ДПС не е само партия на етническа и верска основа, но и осъществява антидържавна дейност. Освобождението на България от Османската империя, според Доган, е нещо лошо. “В скоро време очаквам Руско-Турската война да бъде обявена за етническо прочистване”, заяви Сидеров пред журналисти. “Нарушени били човешките права на Султана и мирните поробители били прогонени със сила. Този цинизъм не може да се търпи повече”, категоричен бе лидерът на партия АТАКА.
Според Волен Сидеров, правейки това изказване, Доган подлага на съмнение всички войни, които са водени за освобождението на България от османско владичество и установяването на държавни граници на Републиката. Отричайки една от тези войни, Доган зачерква държавността в България.
Сидеров заяви, точка по точка какво ще предприеме, относно изказването на Ахмед Демир Доган в Кърджали.

АТАКА ще сезира Конституционния съд, за което са нужни са 48 подписа от народни представители. “Започваме разговори с всички депутати в Народно събрание. По този начин ще си проличи колко ги е грижа за българската държавност”.

АТАКА изпраща писма до президента и омбудсмана на Републиката, с които ги призовава да изпълнят дълга си и да сезират Конституционния съд. АТАКА ще сезира и Главния прокурор за антидържавната дейност на ДПС.

АТАКА внася проекто-декларация в деловодството на НС, която има за цел да осъди изявленията на Доган и парламентът незабавно да вземе отношение.

Сидеров настоява президентът Росен Плевнелиев, министър-председателят Бойко Борисов и председателят на НС г-жа Цецка Цачева, незабавно да изкажат своята позиция по скандалното недопустимо изказване. “Ако не го направят, те трябва да си подадат оставките”, категоричен е Националист №1.

Крайно време е българските държавници да вземат отношение към поведението на Доган и гаврата, която прави с българската история, както и зачеркването на българската държавност.

/инж.И.Пеевски-областен координатор на ПП Атака обл.Ловеч/

4 thoughts on “Платена публикация.”

 1. Днес партия „Атака“ внесе проект за декларация за осъждане на изявленията на Ахмед Доган в Кърджали. Предложението на националистите ще бъде разгледано като точка първа в дневния ред на утрешното заседание на Народно събрание.

  ДО
  ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
  Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

  УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,
  На основание чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл. 78, ал. 1 от ПОДНС внасяме проект за декларация за осъждане на изявленията на Ахмед Демир Доган от 04.11.2012 г. в гр. Кърджали с мотиви към него.
  Молим проектът за декларация да бъде предоставен за разглеждане и приемане съгласно установения ред

  София, 6.11.2012 г.

  ПОДПИСИ:

  РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
  ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЪРВО НАРОДНО СЪБРАНИЕ
  Проект!

  ДЕКЛАРАЦИЯ
  ЗА
  ОСЪЖДАНЕ НА ИЗЯВЛЕНИЯТА НА АХМЕД ДЕМИР ДОГАН ОТ 04.11.2012 Г. В ГР. КЪРДЖАЛИ

  Ние, народните представители от 41-вото НС, като осъждаме остро изявленията на председателя на ДПС Ахмед Демир Доган, направени на 04.11.2012 г. в гр. Кърджали, с които той оспорва освободителния характер на Балканската война от 1912 – 1913 г. и я нарича „етническо прочистване” и „възродителен процес” спрямо мюсюлманите.
  ЗАЯВЯВАМЕ:
  Категорично ще се противопоставим и ще предприемем всички необходими мерки за пресичане на всякакви опити за подмяна на историческата истина, насаждането на етническа и верска нетърпимост, и създаване на предпоставки за сепаратизъм и промяна на унитарния характер на българската държавност.

  София, 6.11.2012 г. ПОДПИСИ:

  МОТИВИ
  На 4 ноември 2012 г. в гр. Кърджали, в публично изказване, Ахмед Доган обяви Балканската война от 1912-1913 г. за „възродителен процес” спрямо мюсюлманите и оспори освободителния й характер.
  С горното, Доган, в качеството си на лидер на ДПС, извърши акт, с който осъществи открито посегателство срещу принципите залегнали в Конституцията и оспори териториалната цялост на България, отричайки освободителния характер на Балканската война, относно освободените изконни български земи.
  Това беше поредният акт, с който ДПС открито демонстрира своя етнически и верски характер. Такова изявление може да направи само лице, което действа с ясното съзнание, че не е лидер на българска политическа партия, а на етническа и верска, по характер и същност, политическа сила.
  От самото си създаване ДПС осъществява своята дейност и се ръководи от идеята за мнимата защита на правата и свободите на граждани в Република България, които изживяват себе си като „етнически турци” и техните „верски” свободи. Основната цел на въпросната партия е да сепарира това население и да му създава чувство за чужда етническа принадлежност.
  Безспорно в българското общество, както и в чужбина, е че се касае за партия на етническа основа, въпреки опитите на различни нива в партията да се поставят и назначават отделни партийни функционери и лица на различни държавни постове и длъжности, които не считат себе си за „етнически турци”. За всички е ясно, че това е мимикрия за заблуда на обществото и съответните държавни институции, както и за общественото мнение в чужбина.
  Налице е ситуация, която българското общество прекрасно разбира, но продължава да търпи без да взима мерки.
  Ето защо, предлагаме 41-вото НС на Република България да се произнесе с настоящата декларация за това, че се касае до действия, които представляват пряка опасност за българската държавност и влизат в противоречие с Конституцията на страната, и които действия трябва остро да бъдат осъдени.
  Следва категорично да се противопоставим и да предприемем всички необходими мерки за пресичане на всякакви опити за подмяна на историческата истина, насаждането на етническа и верска нетърпимост, и създаване на предпоставки за сепаратизъм и промяна на унитарния характер на българската държавност.

  София, 6.11.2012 г. ПОДПИСИ:

 2. Чужденец, ти кьорав ли си или си тъп по рождение?
  Не виждаш ли какво пише? – „платена публикация“!
  Ами да дойдат да пишат и другите партии, ама май няма какво да напишат и няма какво да кажат. Този сайт е отворен за всички и всеки може да дава материали, разбира се като си платят на собственика на сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.