Подготвя се нова книга „Задочни репортажи от съзвездието „Северен кръст”

„Задочни репортажи от съзвездието „Северен кръст”Известната поетеса от Троян Цветана Качерилска е на финала с втора  книга, плод на нейния телепатичен контакт със звездния индивид от по-висше измерение  Зихара Зетрон. Както вече много читатели знаят, поетесата представи в София, Троян и други градове необикновената книга „Задочни репортажи от съзвездието „Северен кръст”, в която са осветлени много въпроси за земното битие, човешкото здраве и др. Втората книга, част от въпросите за която са подсказани от читатели, ще представи информация, вълнувала много търсещи умове векове наред. В нея са включени темите „ За историята, древността и боговете”, „ За розетата на Тангра”, „Орфей и орфическата школа”, „Питагорейската школа и орфизма”, „Личности от древността”, „За духа, посвещенията и тайнствата”, „Нови духовни категории”.

4 thoughts on “Подготвя се нова книга „Задочни репортажи от съзвездието „Северен кръст””

  1. Прочетох : (…нейния телепатичен контакт със звездния индивид от по-висшо измерение …) , е тя ( т.нар. авторка) е ясна, ама ти, който си написал тази статия си си за е….. .

  2. Желая нов успех с новата книга и искрено се надявам, че госпожата не е и няма да стане агресивна, а агресията и изцяло ще се насочи към литературата. Желая крепко психично здраве и на авторите, които описват и популяризират творбите и! Като този сайт примерно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.