Преместиха троянския битак

Преместиха троянския битакОт изминалия четвъртък пазарът за промишлени и битови стоки в Троян е изместен от улица „Опълченска“ в района на жп-гарата. Общинската фирма „Общински пазари“ЕООД с управител Николай Вълков е направила необходимите подобрения на новоизбрания терен. Срещу новото място има и недоволство, редовните търговци са подали до общинското ръководство протестна подписка. Въпреки това преместването е факт, тъй като то става по решение на Общинския съвет, целта е да не се затваря в четвъртъчния пазарен ден в Троян улица „Опълченска“, по която минава транзитният поток автомобили за Беклемето в останалите дни. Очакванията са промяната да бъде одобрена от всички и хората да свикнат с новото местонахождение на битака. Засега се свиква трудно с промяната и затруднения в движението продължава да има..

2 thoughts on “Преместиха троянския битак”

  1. Сигурно на много хора ще липсва старото положение,но въпреки това поздрави за разумното решение!

  2. ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ!
    С всеки следваш четвъртък циганията се завръща все по-надолу. Накрая ще се настани там, където си беше…… Само дето се тръбеше толкова много……
    Чудя се, няма ли в нашия измислен „град“ кой да ги следи тези неща. За какво само се издават някакви нареждания, като няма да се следи за изпълнението им и съответно те от своя страна естествено няма да се спазват?! Трябваше вчера да минат оторизирани лица и да глобят поне двайсетина сергии с по 500 лв и така те никога няма да си помислят да застанат пак там, а иобщинската хазна да се понапълни….. Вместо това , следващата седмица ще са пак там, само че ще има и други……….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.