Честито Рождество Христово!

Честито Рождество Христово!Нека Светлината на Рождественското чудо Ви води и огрява живота и душите Ви, нека сте здрави, щастливи и цялостни, да имате благодатта, която Ви е нужна! Дано тенденцията се обърне и градът просперира – с младост, свежест и модерност, каквито са характерни за духа на истинския троянец! Честит празник!

2 thoughts on “Честито Рождество Христово!”

 1. Предпочитам да прескоча сълзливите и клиширани благопожелания и надежди, които някак „странно“ все ни подминават години наред и вместо това, да се присъединя към следните два цитата:
  „…. нека да кажем „Наздраве!” и за онези, които няма да паднат на колене и ще поискат България да е друга. Различна, от тази, в която живуркаме и в която ни управляват като слуги на Вожда.“
  Стийв Джобс:
  “Наздраве за лудите. За аутсайдерите. За бунтарите. За размирниците. За кръглите пирони в квадратните дупки. За тези, които виждат нещата различно.
  Те не обичат правилата. Те не изпитват уважение към статуквото. Можеш да ги цитираш, да не се съгласяваш с тях, да ги възхваляваш или да ги очерняш. Но единственото, което не можеш да направиш, е да ги игнорираш. Защото те променят нещата. Те тласкат човечеството напред. За някой те може да са луди, но за нас са гении. Защото хората, които са достатъчно луди да си мислят, че могат да променят света, са тези, които наистина могат да го променят.”
  *
  Наздраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.