Троян за четвърти път в „Часът на Земята“

Троян за четвърти път в "Часът на Земята"Тази година е четвъртата, в която Община Троян  се присъединява към инициативата на Световния фонд за дивата природа „Часът на Земята“.  На 31 март, събота, за един час – от 20.30 до 21.30, ще бъде изключено осветлението на сградите, намиращи се на централния площад „Възраждане“. Това е символичен жест, израз на загриженост и на тревогата на човечеството за настъпващите климатични промени, каза кметът на Троян Донка Михайлова.
Михайлова призова всички троянци да се присъединят към тази инициатива  заедно с милионите хора по цял свят и да изгасят осветлението в домовете си за един час  на 31 март.
Мотото на „Часът на Земята“ за 2012 г. е „Аз правя, ти действаш!“
Целта е всички да покажем, че всеки е в състояние да промени света, в който живеем.
Започнал като кампания, приканваща  жителите на Сидни, Австралия, да угасят осветлението за един час, „Часът на Земята“ се разрастна и стана една от най-сериозните инициативи за борба с климатичните промени.
През 2011г. „Часът на Земята“ в инициативата се включиха 135 държави и територии. Участваха повече от 5 200 града и над 1,8 милиарда души по цял свят.
Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун заяви: „Посланието на „Часът на Земята“ е просто. Като изключат ненужното осветление за един час, хората ще направят символичен жест, който може да вдъхнови промяната, от която толкова се нуждаем. Докато гледаме как светлините  угасват от континент на континент, нека помислим колко крехко и важно е природното ни наследство и да си обещаем, че ще го опазим в името на устойчиво бъдеще за всички нас. „Часът на Земята“ е както предупреждение, така и лъч надежда!“

One thought on “Троян за четвърти път в „Часът на Земята“”

  1. В събота 31.03.2012, сатанистите властващи над света, за пореден път ще отдат почит към своя господар на мрака. Кампанията „Часът на Земята“ е чист сатанински култ към Сатурн. !!!!! Събота – SATURday!!!!!
    Хората в своето престъпно невежество, сляпо следват различни гръмки фрази, без да вложат и капка РАзум и така вземат страната на тъмнината. Кали Юга, тъмната епоха свършва в края на тази година. Луцифер и неговите слуги, правят всичко възможно да повлекат след себе си, колкото може повече души, които ще останат в трето измерение и цикъла на Самсара.
    Символичното угасване на осветлението е символично заемане на страната на мрака и Луцифер, името на който означава Светлоносец, но това е отразена светлина, а не истинска такава. Хората, които ще изгасят осветлението за !!!един!!! час, ще променят причинноследствените връзки в астралния свят с всички негативни поледици за тях самите и за целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.