Затвориха Троян-Кърнаре

beklemetoТроянският проход  вече е затворен за движение на всички превозни средства, информират от Агенция „Пътна инфраструктура”. 

5 thoughts on “Затвориха Троян-Кърнаре

 1. отново го затвориха без причина………вчера около 17 часа от южната страна на прохода срещнах два снегорина (един след друг)с вдигнати гребла (защо ли?),отиващи към билото. А от северна страна дори не си бяха направили труда да се „повозят“ до билото-те просто си пийваха в кръчмата на отбивката за Беклемето(обикновено там „чистят “ троянските пътничари).Към един след полунощ минах прохода в посока юг -север(вече беше затворен), с лек автомобил.От южна страна тук там имаше леки „мустаци“ сняг (не мога да ги нарека преспи ,защото бяхя не повече от 10 см.) и вятъра беше утихнал .А от северна отново не се бяха „возили“ до билото -предполагам в кръчмата присъствието им е било задължително (отново).На това му казват „добре свършена работа“,и за такова пътно „поддържане“ни взимат данъци и ни задължават да си купуваме винетки……. И така,от утре отново през София……. И „наздраве“ на троянското пътно „поддържане“-в „Панорама“ умеят да черпят 🙂 🙂 🙂

 2. Виж какво ще ти кажа драга моя,не говори глупости ако обичаш,вчера цял ден имаше камиони за снего почистване на Беклемето, и ако нямаш нищо напротив не решава пътно поддържане дали да се затвори прохода или не.А относно черпането в Панорама……. ако ти кибичиш цял ден там няма ли да влезеш да пиинеш нещо топло и да се сгрееш????? Аман от малоумници и малоумнички като тебе може би пътуваш често през прохода и сега ти е крив света ч е е затворен но неговори небивалици моляя!!!!

 3. Факт е, че това „проходче“ на фона на много по-високи проходи в Алпите /и не само там/ е затворен. Няма значение кой е издал заповед.
  Нормално е хората да протестират и е пълна простотия да бъдат обвинявани за това.
  На областната управа и на общините, засегнати от това затваряне, изобщо не им пука. Жалки управници на още по-жалка и немощна държава.

 4. Pingback: Ловеч Днес.com | Затвориха Троян-Кърнаре

 5. Както винаги Троян-Кърнаре се затваря!
  За толкова много години не се намери решение на този въпрос!
  За „топленето “ в кръчмата на чичковците от снегопочистването това си е общоизвестна тайна!
  Вечно се обяснява как било сложно снегопочистването! За това стоЯЛ затворен Троян-Кърнере!
  Горките швейцарци с техните Алпи! Ами в Полша Татрите горките падне сняг и край да ама не! А смотаняците от Родопите какво да кажат?!?! Ама навярно и Родопчани са ПОЛЕНДАЦИ нали такава беше думата!
  То в центъра на Троян е бърдак от лед и сняг. Ние за проход в планина говорим!
  Ха ха
  Снегът е хубав все пак!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.