Наш мебелопроизводител в търговска мисия до Саудитска Арабия

Saudi Build● Българските мениджъри са присъствали на официалното откриване на специализираната изложба Saudi Build

Троянската мебелна фирма „Рико стил“ бе сред 12-те български компании от сектор „Производство на мебели и дървообработване“, които от 8 до 14 ноември участваха в търговска мисия до Саудитска Арабия.

Проявата е организирана от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в изпълнение на проект за развитието на експорта, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Конкурентоспособност“. Агенцията поема разходите на участниците за: самолетен билет, вътрешен транспорт и трансфер, хотелско настаняване и логистика на място.

Българските мениджъри са посетили редица търговски обекти и вериги за интериорен дизайн и обзавеждане в Риад с цел анализ и маркетингово проучване на саудитския пазар на мебели. Те са присъствали на официалното откриване на специализираната изложба Saudi Build, след което са имали възможност да установят работни контакти с изложителите, да дискутират конкурентоспособността на българската продукция и да проведат двустранни срещи. Особен интерес сред българските производители е предизвикал семинарът „Вътрешна архитектура и дизайн“, който се е провел в Riyadh International Convention and Exhibition Center.

Програмата на търговската мисия е продължила с посещение на изложбата DecoFair в Джеда, работна среща в офиса на фирма „Кондор 4“ и с b2b срещи.

Източник: Троянски глас

Публикувано в ИКОНОМИКА с етикети , , . Постоянна връзка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.