Служители на полицията в Троян запечатаха офиса на „ВиК-Стенето“.

Тонимир ГечевИззети са счетоводни документи и компютри, предаде БНР. Проверени са също служебните автомобили на фирмата заради съмнения за злоупотреби на управителя на дружеството – инж. Тонимир Гечев.
Проучва се произходът на откритите в дома на управителя на водното дружество две цистерни с дизелово гориво – около 800 литра. Дизелово гориво е било открито и в дома на шофьор в дружеството – около 200 литра.
„ВиК-Стенето“, чийто капитал е 100 процента общинска собственост, е най-атрактивното и печелившо общинско дружество. От доста години дружеството инвестира собствени средства в реконструкцията на водопроводната мрежа на община Троян.

11 thoughts on “Служители на полицията в Троян запечатаха офиса на „ВиК-Стенето“.”

 1. Крайно време беше да му се потърси отговорност на този самозабравил се Троянски дерибей.Не е лошо да се запитаме и когато от ВиК копаят и след това въстановяват асфалта защо го правят само за отбий номер? ами сигурно на др.Гечев така му е по изгодно , и къде ли отива разликата от парите спестени от дебелината на асфалта?
  Друг голям въпрос е за Тонимир Гечевите водомери , ами мн. просто човека си е купил един ТИР с водомери и сега трябва да ги шитне на Троянските ахмаци :)))

 2. Къде беше четири години Минко Акимов, та чак сега преди изборите разкриха далаверита във В и К ? Сигурно замириса на избари и да уредим по- наше момче?

 3. На този отдавна трябваше да му се потьрси отговорност,А що се касае за М,Акимов и В,Торалова те му разрешиха да си прави каквото си пойска срещу нещо,Внимавайте за кого да гласувате,

 4. Интересно защо го оставиха толкова време на спокойствие?!Тази седмица майка ми остана без вода и и свалиха водомера,крана и е отворен?!Ако стане наводнение кой ще отговаря?!Не исках да си сменя водомера и ми пишат служебна вода?!Не знам дали е правомерно,но определено не ми харесва!

 5. А бе време му е и на Тонимирчо, че и на АААкимов/твърде малко му остана до утре/Той ГЕРБЪТ няма да му е все зад ГЪРБА

 6. Нека компетентните органи да установят законният произход на двата апартамента в София на Гечев,който преди да го настъпят всеки божи петък ходеше до София със служебна кола да вземе съпругата си,която работи там, а като дойде неделя я откарва отново в София, с какво? Отново със служебната кола. Преспива в София и в понеделник рано се прибира за работа в Троян. Това е години на ред! Моля да му бъде потърсена отговорност! Също и за смяната на водомерите. В наредбата се казва, че всички водомери трябва да минат на проверка до 2015 година, а не да се подменят, а до 2015г има още три години…..

 7. През 1979 г.закупих стара къща в с.Бели Осъм.Извърших множество спасителни за имота ремонти,а по действащите тогава нормативни документи го захраних с вода.Прикачването бе извършено от служител на В и К,по проект за който заплатих определена сума,а разхода за материали и труд от уличната тръба до къщата бе за моя сметка.Съгласно проекта и по съвета на проектанта,водомера бе поставен в мазато на къщата.Предоставих ключове от къщата на инкасатора за да отчита разхода по графиците на В и К.От тогава,до преди две години,винаги съм предавал ключове на новите инкасатори.Преди две или три години,учудването ми бе голямо,когато при поредното ми идване в имота,заварих пред портата си огпомна дупка и в нея ,оказа се,моя водомер.Свързах се незабавно с БиК техника и разбрах ,че такова било разпореждането!!!!!!!Без промяна на договора,без моето присъствие и съгласие,при това за моя сметка,бяха нарушени правата и неприкосновеноста на собствеността ми.Платих 160 лева за изграждане на шахта и метелен капак и няколко дни се колебах да подам ли жалби до МВР и ВиК.Не го направих и сега съхалявам.Позволих си само,в разговор с директора,да подчертая че при суровите зими дук,вероятността да замръзне шахтата,е голяма тъйкато през зимата рядко посещаяам имота и няма консумация.Разбира се,взамах мерки и пълнех шахтата с чували суха шума.За съжаление,често ги намирах изхвърлени отвън явно от инкасатора при поредния отчет.И така до тази сурова зима.Доидох на 15 март ,чувалите бяха отвън и по видът им личеше че това е станало отдавна.Трябваше да ги прибера,за да си влеза в двора и тогава видях че водомера е спукан.Чрез мои близък побързах да уведомя инкасатора и изявлението му ме извади от равновесие./препредавам/Трябвало,НЕЗАБАВНО,да си купя водомер не от където и да е,а от ВиК Стенето.Да помоля да ми бъде поставен и да си платя за това.Моля Ви,това е нахалство и пълно безочие.Този водомер по проект,когато е узаконена инсталацията се намираше в мазато ми и там нямаше да замръзне никога.Тои бе изваден от там без мое знание и съгласие,влизайки в домът ми едва ли не чрез взлом.Бях принуден да плащам за нещо което не съм пожелал.Нещо по-вече,предупредих за опасността от замръзване.Между впрочм,защо измервателния уред трябва да купувам аз?Той е неовходим на Вас.Когато пазарувате в магазина,когато наливате гориво ,когато консумирате Ел енергия и при много други случай,търговцита искат ли ви да си носитекантари
  ,бензинови колонки,метри или други измерителни уреди? Просто Вас държавата Ви е изпуснала.Моля да бъда поканен на разговор по тази тема и да бъда запознат с нормативната уредва ,ако има такава разбира се.Знаете че рано или късно такива фрапиращи енахронизми стават достояние на обществеността и намират своето справедливо решение.Очаквам контакт на осочения имеил или на тел.0878 52 3000.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.