Нов успех на звездите от Студия „Гласове”, голям концерт довечера

Студия ГласовеС поредните си награди от престижен конкурс се завърнаха преди дни нашите певчески таланти Радко Петков и Илияна Илиева. Те бяха сред претендентите за голямата награда в Осмия международен конкурс за изпълнители на популярна песен „Нова музика”. Организатори на проявата бяха община Горна Оряховица и местното читалище „Напредък”. Шестокласникът Радко Петков бе класиран втори във втора възрастова група /10-13 г./с 98 точки резултат при 100 възможни. Той изпълни великолепната песен на Митко Щерев „Душа” на първия тур от конкурса, а на втория пя на английски. Същия успех в конкурса имаше и 18-годишната Илияна, която се състезава в четвърта възрастова група. Нашето момиче изпълни в първи тур песента на Поли Генова от Евровизия „На инат”, във втори тур впечатли журито със световен хит. Тези поредни награди за младите певци са поредно доказателство и за таланта на човека, който стои зад тях – музикалния педагог г-жа Мариета Жекова, която работи с тях в Студия „Гласове” към читалище „Наука”.
В конкурса председател на журито е била певицата Маргарита Хранова, сред членовете му блестят имената на много известни личности в бранша. Претендентите са преценявани по строги критерии и скала от 100 точки.
Г-жа Жекова благодари за финансовата подкрепа на д-р Красимир Гунешки.
Напомняме, че тази вечер в читалище „Наука” ще се състои голям концерт на Студията. Ще участват и троянските звезди с национална популярност, възпитаниците на Мариета Жекова Христо Младенов и Елица Наумова.

Публикувано в LIFE, КУЛТУРА, ЛИЧНОСТИ. Постоянна връзка.

One Response to Нов успех на звездите от Студия „Гласове”, голям концерт довечера

  1. Pingback: Ловеч Днес.com | Нов успех на звездите от Студия „Гласове”, голям концерт довечера

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.