Рок събитие в сърцето на Балкана

Рок събитие в сърцето на БалканаМесец на рока се очертава в планинския ни град. Няколко дни след традиционната вече Рок-Академия, за първи път в сърцето на Балкана заедно ще посрещнем юлското слънце.
На 30 юни срещу 1 юли, Община Троян организира посрещане на юлския изгрев над Балкана. „Джулай морнинг“ е популярно за страната ни събитие, превърнало се в традиция, с все повече участници в последните години. Въодушевлението от първите сутрешни лъчи, като символ на зараждащия се живот, е основна причина хората да честват т.нар. „Джулай морнинг“.
В сърцето на Балкана, под паметника „Арка на свободата“, на 30 юни срещу 1 юли любителите на рок музиката и лятното начало ще се съберат, за да посрещнат лъчите на слънцето над Балкана.
Организаторите водят преговори с Фънки и групата „Черно Фередже“, Звезди с „Аналгин“ и други известни наши изпълнители, които да вземат участие в музикалното събитие.
Много настроение, рок музика и едно незабравимо изживяване сред природата очаква всички посетители на Троян на 30 юни и 1 юли.

Станислава Цукева, Община Троян

Публикувано в КУЛТУРА с етикети , , , , , , . Постоянна връзка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.