Пак ни се размина срещата с премиера

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов не дойде да открие пречиствателната станция в Троян, както бе уговорено и както медиите предварително информираха. Важни държавни дела и главно трагедията с катастрофата на автомагистрала „Тракия“ отложиха отново очакваното посещение на харизматичния лидер, когото мнозина троянци искаха да видят „на живо“.  Най-вероятно заради това височайше посещение днес по обяд на градския център имаше много хора и бе особено оживено. Възможно е отложената визита да се осъществи в петък, но засега никой не се наема категорично да твърди това.

27 thoughts on “Пак ни се размина срещата с премиера”

 1. чудо голямо, че бате Бойко не е дошъл, а троянци са чакали напразно да дойде Месията!!!

 2. По-добре и да не идва. Ще му пратим парче от лентата. Няма що да арчи народни пари за предизборни екскурзий. Нямам никакво намерение да го виждам., не стига че е постоянното присъствие в телевизийте ами пък и одя да го гледам!

 3. Иванов, първо се научи кога се използва „Й“, а пък тогава се мъчи да коментираш каквото и да било. В две изречения две грешки с употребата на тази буквичка.

 4. Цочев, те доста от коментиращите из троянските сайтове са слабо грамотни. Мен лично много ме дразни това. Две правилни изречения не могат да напишат, а се изказват по всички въпроси „компетентно“.

 5. Така е, айс! За жалост е така. Но пък от друга страна са с голямо самочувствие и се засягат, ако направиш забележка! И аз също като теб се дразня като видя някъде из вестници или книги, че има правописни грешки, ама какво да се прави. Където може да се пише коментар го пиша – както е тук случая!

 6. Цочев, виж гредата в собствените си очи, пък тогава търси сламката в чуждото око. Зле си с пунктуацията и граматиката – само в последното изречение имаш две грешки!

 7. Цочев вярно е че нямам добра езикова култура но аз съм из долните етажи на държавата,а какво ще кажеш за езиковата култура на Него дето Го чакаме да ни среже лентата?

 8. Иванов, ами не го чакай! Никой не те кара да ходиш да го гледаш – налягай си парцалките и си гледай работата… пък като й се нагледаш, вземи и я свърши!

 9. Иванов, премиерът е народен човек и за това си позволява да нарушава етикецията и общоприетите норми. Той говори на разбираем за обикновените хора език и точно там е харизмата му!

 10. Иванов, с тези „екскурзий“ и днес ме разсмя. Тази нелепа елементарна грешка, не може да се мери с каквато и да е пунктоационна грешка. Тази грешка я допускат много хора, които ми изглеждат интелигентни, но според мен е елементарна и недопустима. Всеки греши но да не се прави разлика между И и Й…

 11. Цочев, какъв разбираем език, какви 5 лева?!?!? Той не може да се изразява като политик, говори просташки и елементарно. Да, и аз гласувах за това правителство, но сега на президетнските много добре ще си помисля, защото това правителство няма точно изградена политика, сменя министри на всеки 2 месеца и какво???? Не се управлява на принципа на опита! Чудно кой ли ще се кандидара за кмет на Троян от ПП Герб.

 12. Аз имам достоверна информация, че г-н Акимов ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет! Не коментирам дали трябва да го изберем пак или пък не, просто той ще бъде кандидатът!

 13. Господине, като искаш някой да се изразява като политик, гласувай за Местан. Ако това правителство няма точно изразена политика, то кое до сега имаше? На БСП или на КБ?? Да тяхната политика беше изградена за доразграбването и на малкото, което е останало. А като стана дума за смяна на министрите – ами като не е кадърен се сменя и се търси друг…и друг… и така, докато се намери човек да свърши работата. Не знам да има училища за министри, просто трябва да се намери подходящия човек, а това не винаги става от първия път. Бе то хората с години си избират жена и на края се окаже, че пак не са случили, ти за министри говориш… 😀 И наистина хубаво си помисли за кого ще гласуваш на есен, защото от нас зависи!

 14. Иванчо, навсякъде има грешки, но гербовските са постоянни. При БСП поне нямаше забавяне на заплатите, а здравеопазването никога не е било на такова критично ниво. Бойко строи магистрали, което не е никак малко и бг народ ще го запомни с магистралите и с упадъка на здравната и социалната системи. А Акимов ако пак се кандидатира за кмет- негова си работа, моето семейство няма да гласува за него, а и той нищо не направи за тези 4 години. Ние ще ласуваме за личност, а не за партия. Които гласуват за партии, после да не се оплакват.

 15. Цочев, аз дочух, че онова петно Данков щял да се кандидатира за кмет. Ако е той, горко им на троянци и Троян.

 16. Господине, не знам за какво забавяне на заплати говориш? Може би си в бюджетния сектор, защото в другите фирми заплати са се бавили винаги и продължават да се бавят, независимо от управлението на страната. Ама при положение, че фалират фирми, банки дори цели държави мисля, че правителството се справя добре. Не искам и да си помислям какво би било ако Станишев и неговите министри бяха управляващи. Ами че те без да има световна криза само за три поредни години увеличиха осигуровките двойно, ама никой журналист не им зададе този въпрос тогава.
  Аз също съм „за“ гласуването за личност, а не за партия, но нещо не ги виждам тези личности… 🙁 Дай предложение!

 17. Иванчо, когато личностите не се виждат правилото е следното- ПО-ДОБРЕ МАЛКОТО ЗЛО, ОТКОЛКОТО ГОЛЯМОТО ЗЛО, НО ДА СЕ ГЛАСУВА!!! При Станишев заплатите в държавния сектор не са бавени , както сега, а частниците правят каквото си искат и трябва да бъдат дебнени до дупка от държавата, защото не плащат осигуровки, декларират различни приходи и осигуряват не на каквто трябва пари, после само работникът/служителят губи.

 18. Господине,… фалират държави…!!! Ми гласувай си за станишев (умишлено с малка буква) щом ти е било по-добре!

 19. Не!!! Но трябва да сте благодарни, че поне си взимате заплатите, защото ако спрем да си внасяме данъците… ще ядете… айде да не казвам какво!! Още повече пък ако сте от общината (swear) там всички са се изгърбили от работа!!! И са от компетентен, по-компетентен… (swear)

 20. Господин, Вие лично няма как да сте виновен. От вас до тук само общи приказки и изтърканото клише за „по-малкото зло“. Само че не става ясно кое е по-малкото зло??!! Преди 4 години Енкин беше голямото зло /не без основания/ и си избрахте „по-малкото зло“ Акимов. Е, оказа се, че дори в сравнение с Енкин, Акимов си е направо кошмар и днес пак спрягате Енкин като по-малкото зло. Преди 2 години тройната коалиция беше голямото зло и си избрахте Герб, че бил по-малкото зло. Днес нещата се поизбистриха и мнозина вече гледат към Станишев и Доган като „по-малкото зло“.
  И така ви минава жалкият животец в избор на по-малкото зло. Жалкият животец на „идиотите на Европа“.

 21. На държавна работа съм, но не сам в общината и не съм в Троян от мнооого време. Колкото до данъците- ами, не ги внасяйте, пък да видим. Да не си ги внасят 4 милиона българи, а не 200-300 и тогава да говорим, но ългаринът може само да говори и говори, без да действа. За сведение, заплатата не ми е висока и не си клатя краката по цял ден. Много съжалявам за Троян, защото градът малко по малко упада, затова си помислете кой ще изберете за кмет, моето семейство вече знае за кого да гласува.

 22. Господине, по нивото на разсъжденията Ви оставам с впечатлението, че сте към „чистотата“. Сега да Ви обясня: – Не сте виновни, че фалират държави. Фирмата, към която работех произвеждаше и продаваше детайли на един шоп. Той от своя страна продаваше машини на един германец. Е, явно кризата е виновна, но германеца спря поръчките към шопа, а той ги спря към нас. Аз сега на шефа ли да се сърдя, на шопа ли или на германеца???! Или може би Бойко е виновен, а ако беше станишев щях да съм супер добре… Аман!!!

 23. Иванчо ти да не би да се казваш Бойко??? Малееееееее как защитавш ГЕРБ браво бе! Издигш ми се очите! Но май се казваш бойко!

 24. Не, казвам се Илиян! И познай колко ми дреме, в чии очи се издигам! Просто ме хвана яд на този, бюджетния, дето му бавели заплатата…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.