Зам.-кметът Кацаров подаде оставка

Зам.-кметът Кацаров подаде оставка* Причината е пътен инцидент, в който е замесен зам.-кметът; днес ще стане ясно дали оставката е приета 

ЗАМ.-КМЕТЪТ на община Троян Кольо Кацаров е подал оставка, научи Т21. Говорихме с г-н Кацаров и той потвърди информацията. Днес, 27 ноември, ще стане ясно дали кметът Донка Михайлова ще приеме оставката на заместника си в ресор инфраструктура. В кметския екип има още двама зам.-кметове – Ангел Ангелов (икономика) и Поля Димова (култура и социални дейности).

ПРИЧИНАТА за оставката е пътен инцидент в понеделник вечерта (24 ноември) около 19:00 ч. на ул. „Симеон Велики“ в Троян. За да избегне удар с навлязъл в неговото платно насрещен автомобил, Кольо Кацаров, който шофирал личния си автомобил, се качил на тротоара. Пострадали няма. По същото време в участъка минавал полицейски патрул, направил проверка на водача и регистрирал употреба на алкохол. „Прибирах се към вкъщи (с. Балабанско), няма пострадали, но станалото е станало. Говорих с полицейския шеф г-н Ичев, говорих и с г-жа Михайлова и си подадох оставката“, сподели пред Т21 г-н Кацаров, който, както и в този неудобен случай, никога не ни е отказвал информация и винаги е бил коректен с медиите.

КАКВИ ще са последиците? Със сигурност случилото се ще рефлектира върху Донка Михайлова и политическите й противници ще се опитат да го използват срещу нея. А казусът става още по-заплетен, тъй като г-н Кацаров е председател на общинската структура на БСП в Троян. Нашата оценка е, че случилото се ще има по-скоро вътрешнопартийни последици, отколкото трупане на дивиденти от основния опонент за властта (ГЕРБ). Да припомним, че Кольо Кацаров има важна заслуга за кметска номинация на г-жа Михайлова на местните избори през 2011 г. и за тогавашната изборна победа.

Източник: Троян 21

3 thoughts on “Зам.-кметът Кацаров подаде оставка

  1. Не си струва да подавате оставка за такова нещо.
    А и как може полицията да проверява зам-кмет
    за алкохол.
    Останете си на поста!

  2. Избягал от Троян на много далеко на каза:

    хахаха! Заради кое точно не си струва? Че в малкия китен Троян цари изцяло „шуробаджанащина“ , чакай да помисля, да, заради „хора“ като теб Цецо? Законите са си закони, аз ги спазвам и не искам да знам , че си давам гласът за някой, който да получи чрез мен златни крилца! Вземете се замислете малко (ако можете), иначе след още 5 години жив МЛАД човек няма да е останал в тоя град.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.