След второто заседание на щаба за зимната ситуация

След второто заседание на щаба за зимната ситуацияВъв всички населени места на общината има електрозахранване и  водоснабдяване. Пътищата са проходими, но въпреки това групите за рязане  на  паднали дървета  са  в готовност.  По информация на гл. инспектор Марин Ичев, шеф на полицията,  на прелеза на Дълбок дол е имало закъсал ТИР с благоевградска регистрация, който е изтеглен и се намира в центъра на селото. Пътят по посока Голяма Желязна е почистен,  но заледен и още тази вечер ще се извърши опесъчаване.
И в момента почистващата техника работи. Пътищата към населените места на общината са напълно проходими при зимни условия. Почистват се и страничните улици.
В града още тази вечер започва опесъчаването на  стръмните улици, мостовете,  кръговото  кръстовище при пазара и други невралгични участъци в града. При необходимост същото ще бъде направено и рано сутринта.
Осигурено е дежурство на хора от кризисния щаб за цялата нощ за координиране на действията.
Кметът на общината Донка Михайлова и зам.-кметът Кольо Кацаров посетиха Спешна помощ, Полицията и  се запознаха на място с всички възлови кръстовища в града. Обявено е заседание на щаба утре в 7.30ч.
/информацията е от Маргарита Генкова, Връзки с обществеността в Община Троян/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.