„Аякс” учи на биатлон 45 деца

„Аякс” учи на биатлон 45 деца* Проектът се реализира за четвърта година и е по програмата „Спорт за деца в свободното време” на Министерството на младежта и спорта

ЗА ЧЕТВЪРТА година троянският Клуб по биатлон и стрелба „Аякс” с председател инж. Минко Топалски организира безплатни занимания за подрастващи чрез спечелен проект по програмата на Министерството на младежта и спорта „Спорт за деца в свободното време” (направление „Начално обучение по вид спорт”). Ще се включат 45 деца, разпределени в три групи. Проектът е с продължителност 6 месеца, като занятията ще са на два етапа: първият започна от 1 февруари 2015 г. и ще приключи на 30 април; вторият е от 1 септември до 30 ноември.

ПО ВРЕМЕ на занятията учениците ще усвояват основните знания за биатлона. А очакваните резултати, както обявиха от КБС „Аякс”, са в няколко посоки: да запали искрата към спорта въобще, а ако изборът е биатлон – още по-добре; децата да укрепнат физически и станат по-уверени в себе си; да се формира по-голяма отговорност.

Източник:  Троян 21

1 thought on “„Аякс” учи на биатлон 45 деца

  1. Pingback: Ловеч Днес.com | „Аякс” учи на биатлон 45 деца

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.