Първите три троянски семейства получиха по 200 лв. за новородените си рожби

Първите три троянски семейства получиха по 200 лв. за новородените си рожби„Радвам се, че моята идея за финансова помощ за всяко новородено дете от троянска община, вече е реалност. Това е нашият жест на внимание и уважение към всяко едно троянско семейство, решило тяхното дете да се роди тук“. С тези думи кметът Донка Михайлова посрещна родителите на три новородени троянчета и им връчи по 200 лв. Тази сума беше утвърдена с приемането на Правилника за реда и условията за отпускане на финансова помощ за новородено или осиновено дете в община Троян на последното заседание на ОбС. Към предложението на администрацията сумата да бъде 100 лв., бяха прибавени допълнително още 100 лв., предложени и подсигурени от общинския съветник и собственик на „Калинел“ инж. Марин Радевски.

Кметът пожела на родителите на Велизар, Мариса и Мартин здраве в семействата, децата да растат щастливи за радост на своите близки и да имат хубаво детство тук, в родния град.

МАРГАРИТА ГЕНКОВА
Връзки с обществеността

Източник:  Община Троян

One thought on “Първите три троянски семейства получиха по 200 лв. за новородените си рожби

  1. МОЖЕ БИ ПРЕДИ ДА РАЗДАВА ПОСТНИТЕ 200 ЛЕВА ЗА НОВОРОДЕНО БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОПРАВИ МНОЖЕСТВОТО РАЗКОПАНИ И ЗАНЕМАРЕНИ УЛИЦИ В ЦЕЛИЯ ГРАД. А ГРАД Е ДОСТА СИЛНО КАЗАНО! ОТ КАКТО ТАЗИ ЖЕНА ЗАСТАНА НА КМЕТСКИЯ СТОЛ, ГРАДЪТ НИ ЗАПРИЛИЧА НА СРЕДНОВЕКОВНО СЕЛО!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.