Кои са хората на ДПС-Ловеч?

Нашият екип и нашата цел е област Ловеч отново да стане регион за възможности за всеки човек. Правим го Заедно с хората, защото не само вярваме, а и знаем, че можем да го постигнем с хората от ДПС, листата ни за национален парламент:

1️⃣Д-р Атидже Вели, която е член на Европейския парламент от ДСП/Обнови Европа за мандат 2019-2024 година. Тя е първият и единствен пълноправен член на Комисията по земеделие и развитие на селските райони от България. Работи активно по теми като Общата селскостопанска политика, антикризисното подпомагане на земеделците и развитие на селските райони. Като пълноправен член на Комисията по заетост и социална политика в ЕП защитава законодателството за адекватните минимални работни заплати, намаляване на неравенствата и младежките политики.

2️⃣ Красимир Красимиров, общински съветник от ДПС в Тетевен и общински председател на ДПС-Тетевен. Той има визията и опита в местното самоуправление.

3️⃣ Исай Милев е областен председател на ДПС Ловеч и предприемач, който работи за развитието на устойчива среда за икономиката и за развитие на работната среда.

4️⃣ Мюслюм Дурмуш е от с. Малиново, лицензиран лесовъд с визия за опазването на околната среда.

5️⃣ Сашо Иванов е на 23г. от Луковит и завършва своето образование по история, работи като общински служител в Луковит, експерт по ромските въпроси. Той е младежки областен председател на ДПС.

6️⃣ Синан Емин е от с. Горско Сливово, предприемач в сектор транспорт.

7️⃣ Виктория Въцова е на 23 г. от с. Катунец и вече работи в сектор земеделие.

8️⃣ Божидар Митков е общински съветник в Луковит и зам.-председател на ДСП-Луковит, в момента довършва юридическото си образование и работи в областта на администрацията.

ДПС – ЛОВЕЧ

The post Кои са хората на ДПС-Ловеч? first appeared on TroyanPress.com.

Публикувано в Горещо, Луковит, Тетевен, Троян и региона, Угърчин с етикети , . Постоянна връзка.