ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ЯЗОВИР „СОПОТ” КРАЙ ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА

ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ЯЗОВИР СОПОТ КРАЙ ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНАОбщина Троян, Общински педагогически център и Сдружение Клуб по воден туризъм „Осмос” и тази година за пореден път организираха традиционния палатков лагер на язовир „Сопот“, който се проведе от 9 до 11 юли, похвалиха се  от организаторите.

В продължение на три дни децата усвояваха различни туристически сръчности и се забавляваха с водни атракциони. Беше проведен специален курс по лодководене от инструкторите при водния клуб.

Председателят на Водния клуб – г-н Милен Петков приветства участниците в лагера и техните ръководители, като от думите му се почувства едно вълнение, което изразяваше сериозната организация от страна на ръководителите и инструкторите и правилният подход и поведение на участниците, за което им благодари.

Въпреки колебливите метеорологични условия нищо не попречи на участниците за пореден път да изживеят приятни емоции на брега на язовира, да се веселят и забавляват.

Екипът на ОПЦ благодари  на всички, които дадоха своя принос и съдействаха за успешната организация на палатковия лагер на язовир „Сопот” през тази година. Това са: Община Троян и домакините от Клуб по воден туризъм „Осмос”.

 

 

Публикувано в ДРУГИ. Постоянна връзка.

One Response to ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ЯЗОВИР „СОПОТ” КРАЙ ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА

  1. Pingback: Ловеч Днес.com | ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ЯЗОВИР „СОПОТ” КРАЙ ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.