14 thoughts on “Без коментар – Пешеходна зона

 1. Хааааа, най – после да лъсне абсурда, наречен ЦЕНТЪР НА ТРОЯН !!!

 2. За съжаление не е единственото място, забранено за паркиране, което изглежда така в града.

 3. То че знаците забранен престой и паркиране не ги познаваме е ясно. Обаче тук говорим за ПЕШЕХОДНА ЗОНА.
  В нормалните градове, на границата на пешеходните зони са поставени бетонни колове по около половин метър, за да спират наглеците като тези от снимката. Но тук естествено – такова нещо няма.
  Друг е въпроса, че ни е нужен кол за да се замислим, че не е редно да се спира там.
  Верно, сигурно е зор да си домъкнеш дебелия гъз до банката на центъра, ако си спреш колата някъде около Зинк-а или по задните улици. Да не говорим че на около 100 метра от тази зона има ОГРОМЕН ПАРКИНГ …
  Абе българска работа..

 4. Пък и полицай дори да се мерне наоколо – на никого не му пука…Какво тогава дрънчим, като сами сме такива, каквито сме – над всякакви правила и закони. И после тоз виновен, онзи бил виновен – тук няма нито една кола на циганин, бас държа – понеже те бяха виновни май…

 5. Има бе, ама са с бели кожи тия…
  Викат им българи и са по-големи цигани и от самите цигани.
  И полицаи да сложат да пазят там, пак няма да спират да паркират там. Въпрос на мързел и на елементарна етикеция и уважение към останалите е. Тъпото е обаче, че явно тия неща на никого не му правят впечатление. Нищо, то пак си остава за нааш сметка 🙂

 6. Объркана е табелата и знаците според мен. Вместо пешеходна зона трябва да пише „Паркинг за тешкари“. Не мога да се сетя в накой друг град да има такъв парадокс, та дори и в Ловеч.

 7. А някой от вас видя ли табелката под знака? Аз работя наблизо и знам, че поне половината от колите които са спрели там имат пропуск. Дайте да неправим пак БЪЛГАРСКА работа (покрай сухото гори и мокрото). Нека да не плюем всички наред.

 8. Да де, то точно затова е българска работа – има някаква забрана и всички или я нарушават, или се уреждат да го правят законно. Я да помислим какво остава от пространството там и колко спокойно може да минат майките с деца, а и останалите граждани пешеходци????

 9. Навсякъде в града е така, особено по улицата от пазара до автогарата и около полицията. Колите са паркирани по тротоарите, но ако аз спра пред къщата си за малко и мине патрулката веднага ми се сигнализира…нЕма да ги стигнем европейците никога, защото тук освен , че няма строги закони няма и наказани за нарушенията.
  Кучетата ли лаят, а керванът си върви…

 10. Кметчето да направи повече парко места в града и няма всеки да паркирва, където му е кеф! Колко са парко местата в града, я ги избройте и ще установите, че се броят на пръстите на едната ръка!!! И докога ще търпим тези ями и абсурди в началото на града откъм Ловеч и Бели Осъм?!?!?!?!?!?!? Крайно време е да помислят за пътната инфраструктура в града, защото ми писна от дупки на кръпки (и то некачествено), както и ми писна кмета постоянно да реве, че нямало пари за това и за онова! Градът запада с всеки изминал ден, затова са останали само пенсионерите, а младите са една шепа!

 11. Почти се съгласих. Само искам да попитам къде предлагаш да бъдат тези паркоместа, защото доколкото си спомням имаме 3 „успоредни“ улици покрай реката и няма много свободни терени, подходящи за целта(ако въобще има такива)? Освен това проблемът явно е, че ви пречат автомобилите на центъра. Аз не знам къде е регламентирано кой може да си извади пропуск, но или просто хората, които имат право не са толкова малко, или наистина се вадят повече разрешителни отколкото трябва. В крайна сметка разбирам, че искате да няма никакви автомобили там. Ок, това предполагам лесно може да се уреди. Само да попитам, като се премахне възможността там да се паркира, това няма ли да доведе до още по-голям дефицит на места за паркиране? Просто никой не осъзнава, че града по обективни причини не „носи“ на разширение и съответно няма удобни места и начини да се решат тези инфраструктурни проблеми. Улиците ни са тесни, няма къде да се спира, а надлъжното разположение на града допринася още повече за неудобствата. Така че може би ще помогне варианта за подземни паркинги, или паркинг на 3-4 етажа. Но нали се сещате, че това в близките 50 години никой кмет няма да успее да направи.

 12. Леле представете си – подземен паркинг в Троян.
  Това и в най-смелите си сънища не си го представям. Не след 50 ами след 500 годинки.
  Ние пари да запълним дупките из града едвам ще намерим (дай боже), пък какво остава за тавък огромен проект…

 13. Яна ти да не си в детската градина?! Според теб по какъв начин се правят паркинги? Защото така иронично го казваш, все едно е нещо, което става за 2 минутки.
  И паркоместата в града може да се броят на пръсти както казваш, но питаш ли се структурата на града дали позволява повече?!

  Аман от такива дето от всичко са недоволни и само плюят (а не си мърдат пръста за нищо).

 14. Pingback: Ограничиха паркирането по центъра | Троян и Троянски новини

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.