БСП – Троян: Искаме политиката да се провежда от почтени хора с чисти лица и висок морал

декларацияПОЗИЦИЯ
НА ОБЩИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП-ТРОЯН

Общинската организация на БСП – Троян е възмутена от политически неадекватните решения, които взривиха общественото мнение и разклатиха доверието в правителството.
Доверието ни в ръководството на БСП е силно разклатено от провежданата кадрова политика, подмяната на принципите на институционалност и държавност. Активът на троянската организация е силно разколебан. Считаме, че при номинацията на кандидати за държавни постове и при водените разговори с партньорите се допуснаха неразумни и необосновани компромиси, бяха нарушени демократичните принципи, грубо бе пренебрегната волята на партийните организации и на ръководните органи на всички нива. Потресени сме и от липсата на диалог в ОблС на БСП – Ловеч.
Общинската организация на БСП – Троян участва в изминалите парламентарни избори с убеждението, че БСП ще предложи политика, насочена към хората. Вместо това виждаме налагането на еднолични решения, които дискредитират партията. Това не е волята на членовете и симпатизантите на БСП – Троян.
Ръководството на БСП пропиля шанса ни да докажем, че можем да водим политика, насочена към младите хора и към решаване на реалните проблеми на гражданите, нанесе петно върху лицето на БСП, което ще носим задълго.
Настояваме:
• Националният съвет на БСП да предприеме мерки за недопускане на еднолични решения в партията и спазвайки устава на БСП да работи за възстановяване на демократичните механизми залегнали в него;
• Да се възстанови нарушения диалог между общинските организации, Областните съвети и Националния съвет на БСП. Спешно да се свика разширено заседание на НС на БСП с участието на председателите на Областните и Общински организации;
• БСП да провежда политика различна от тази, която провеждаше ГЕРБ и която хората отрекоха. Ние искаме политиката да се провежда от почтени хора с чисти лица и висок морал.

17.06.2013 г. ОбС на БСП – Троян

One thought on “БСП – Троян: Искаме политиката да се провежда от почтени хора с чисти лица и висок морал”

 1. А дано ама надали!
  Вяра на БСП никога!
  Това което направиха е срамота и предателство на БЪЛГАРСКОТО!!!
  Но все пак браво за декларацията!
  КАДИЕВ беше на протеста, нищо че е комунист! Смела постъпка! Изправи се пред 15 000 човека!
  Само че е в машинката на СЕРГЕЙ така че…
  СРАМОТА ЗА БСП!!!
  За пореден път икономическите интереси наделяха над националните!
  Чудя се интернационализма на БСП ли е виновен или глупоста им???
  Как не разбраха, че всяка коалиция с ДПС ги смъква стремглаво надолу???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.