Гледайте утре „Минута е много“ с Иван

Гледайте утре "Минута е много" с ИванЕдно от най-дълголетните тв-предавания в България – състезанието за знаещи „Минута е много“ по БНТ утре ще излъчи запис, в който един от участниците е троянец. Това е младият Иван Цочев, за когото това е поредно представяне в оспорваната надпревара. Преди няколко години Иван като трикратен победител сред минутковците получи голямата награда – екскурзия в чужбина, и посети евростолицата Брюксел. Утре може да видите как нашенецът се представя от 16,30 по БНТ.

11 thoughts on “Гледайте утре „Минута е много“ с Иван”

  1. Да, всичко в статията е вярно като информация. Наистина се получи крайно драматично състезание, особено за публиката е много интересно. Няма да съжалявате, ако гледате.

  2. Биска, недей така! Който не знае, че сме приятели и че се шегуваш ще вземе наистина ди помисли, че съм стар :):) Нека да видим и бай Пламен как изглежда на камера 🙂

  3. Адаш няма да ти казвам какво стана, за да ти е интересно, но че беше голяма драмата беше. Самият Петър Вучков каза, че до сега не е бил свидетел на такова състезание в над 30-годишната история на играта!

  4. Не бих казал, че не бях в кондиция, не искам да звучи като мое оправдание, обаче, нямах и късмет с въпросите, които ми се паднаха, особено в третия кръг. Но здраве, да е. Все пак това е само една игра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.