Читателска поща

НАПИСАНОТО СЕ РАЗМИНАВА С ИСТИНАТА

Относно катастрофата с Георги Доневски. Пишете глупости,които не са истина.Тялото на детето ми не беше размазано,защото аз съм го видяла.с очите си.Детето ми не беше пияно.Обади ми се минути преди кастрофата.Знаете ли какво значи запой? Моля Ви не пишете повече от рекли и казали.

Майката на Георги Доневски

20 thoughts on “Читателска поща”

 1. Моите съболезнования на родителите на момчето, но по троянските новини от 14-ти януари чухме, че химическата експертиза е показала 1,7 промила в кръвта на Георги, а на шофьора Пламен – 1,1 промила.
  Фактите са, че при ниво на алкохола от 0,5-0,8 промила, зрението вече е засегнато, което води до забавени реакции.

 2. Едно голямо браво на модераторите на сайта. За пореден път показвате колко прозрачна медия сте и давате право на отговор и гласност за всички мнения, включително и тези, които са критични към вас. Браво!

 3. Информацията за промилите алкохол в кръвта на двете момчета бе публично оповестена в полицейската сводка на Районно управление „Полиция“ – Троян, която ни се предоставя официално всяка седмица.

 4. Днес почина и вторият младеж, участвал в тежката катастрофа в Орешак.
  Тази сутрин, без да излезе от състоянието на кома, в Плевенската болница почина 23- годишният Пламен Даскалов от Орешак, който е шофирал автомобила. Изказваме съболезнования и съпричасност на близките на починалите!

  Повече информация – утре в новините на ОПТИСПРИНТ – Троян.

 5. Не, повече информация ще предоставим на читателите си до края на деня, преди Оптиспринт 😛

  Относно думите на майката:
  Уважаема госпожо, поднасям искрените си съболезнования за голямата загуба.

  Простете, но съм склонен да вярвам повече на цифрите от протокола, отколкото на Вас относно алкохола. Трудно е да осъзнаете случилото се, което е нормално.
  Съжалявам, че за съжаление точно Вие сте потърпевшите от това безбожие, което наблюдаваме всяка вечер по пътищата в страната.

 6. Прав си, адаш! Пълно безумие по пътищата. Пълно! За жалост!

 7. Браво на майката за силите и куража!!! Статията със сина й е поредно доказателство, че медиите 90% от написаното им няма нищо общо с истината! В предишните ми коментари бях написала защо момчето се е качило в колата , след като преди това е пило, но в статията беше написано „след запой в кръчма“…. Отново моите съболезнования и бъдете силни!

 8. И какво значение има по какъв повод момчетата са били пияни и дали запоят е бил в кръчма, на купон или където и да било? Дали това е най-важното в случая?

 9. Не, Ими. Естествено че не това е най-важното.
  Най-важното тук е, че каквото и да си говорим и коментираме, момчетата за жалост няма да се върнат.
  Важно е, че хората загубиха децата си по жесток и нелеп начин.
  ВАЖНО Е, че въпреки че тези случаи зачестяват, никой не се замисля и не предприема мерки войната по пътищата да спре.
  ВАЖНО Е, че повечето водачи днес нямат съзнанието, за да пазят себе си и колегите си на пътя.
  Никой не трябва да оправдава всеки водач, седнал да шофира пиян. Това е абсурд !

 10. „ВАЖНО Е, че повечето водачи днес нямат съзнанието, за да пазят себе си и колегите си на пътя.“ – Е те т’ва е…
  Моите най-искрени съболезнования на близките!!

 11. Престанете да солите раните ми със сол.Никои от Вас не е застрахован,че неродените и родените му деца и внуци няма да пострадат по този нелеп начин.Младите днес много не мислят,влияят се много.Георги беше облечен с домашното си яке,анцунг и ботуши с вълнени чорапи,беше се приготвил да играе карти на фургона намиращ се на 100м от нас.“ДОБРИТЕ“му приятели след известно време го отмъкват към ивестната кръчма с евтини мезета и алкохол.След кръчмата както се говори приятелите му ги гонят по пътя докато стане този нещастен случай.Искам също да кажа , че един може да пие една бира и да не може да се владее,друг може да изпие и три водки и нищо да му няма.На Георги нищо му нямаше.Бедата е,че се качил при слаб шофьор и употребил алкохол.Пламен почина в Софийска незнам коя болница а не в Плевен,както пишете.Предполагам,че истината ще излезне наяве. Моля Ви,ако някой знае и е видял подробности от тръгването от кръчмата до катастрофата нека да разкаже на мен или на следствените органи. Искам да знам истината.Никой няма да си сложи края на живота по такъв начин,особенно моя любим Георги,който написа 7 тежки курсови работи и след няколко дни трябваше да бъде на изпити.Престоеше му светло бъдище и работа в Англия

 12. Бих искала да попитам майката-отново моите съболезнования и предварително се извинявам за въпроса, защото за някои това може да се стори стряскащ въпрос, но за съжаление такава е била съдбата на нейното дете- Господ както дава, така и отнема живот- защо не сте дарили органите на сина си на някой нуждаещ се от бъбрек или сърце?? Много хора чакат за бъбрек или сърце. Това е самата истина- мъртвият дава живот на живия!

 13. Яна, ти губила ли си близък? Да не дава господ, дете? Уверявам те, донорството е последното нещо, за което ще мислиш в такъв момент…

 14. Не мисля, че въпросът ми е неуместен, Селянино. Да, губила съм близък, но не е можело да се дарят органите, защото е боледувал. Донор може да бъде и 50-годишен мъж, стига да не е боледувал и организмът му да е здрав. Всъщност тук страна трябва да заемат лекарите , а не родителите/близките, като ги попитат- “желаете ли да дарите органите на вашия близък“, защото, както казваш, селянино, в такъв момент първа мисъл не е даряването на органите, особено за една майка……

 15. „Спъпа“ ЯНА,незнам колко близък човек си губила,но за една майка няма по-скъп и близък човек от детето им.Детето ми почина внезапно,обадиха ни се на 08.01. в 22 часа и 10 мин,като ни казаха че Георги и починал в 22 ч.При свършен факт ние какво можехме да направим? Ние също бяхме съгласни да дарим органите,а не да гният в земята, ако в същност е така.Много Ви моля не солете повече раната ми със сол Има по загадъчни неща по катастрофата,които ни тормозят !!!!Сега имаме нужда от помощ по катастрофата,като свидетели,които се крият,а други лъжат!!!!!!

 16. „Спъпа“ ЯНА,незнам колко близък човек си губила,но за една майка няма по-скъп и близък човек от детето им.Детето ми почина внезапно,обадиха ни се на 08.01. в 22 часа и 10 мин,като ни казаха че Георги и починал в 22 ч.При свършен факт ние какво можехме да направим? Ние също бяхме съгласни да дарим органите,а не да гният в земята, ако в същност е така.Много Ви моля не солете повече раната ми със сол Има по загадъчни неща по катастрофата,които ни тормозят !!!!Сега имаме нужда от помощ по катастрофата,като свидетели,които се крият,а други лъжат!!!!!!

 17. Госпожо, не соля раната Ви и не искам да го правя, но ако въпросът за донорството е солен за Вас, извинете ме! За съжаление никой не може да се меси в Божиите дела, но чрез напредналата медицина мъртвият дава живот на живия. Искрено се надявам да откриете загадките по катастрофата. В медиите бяха писали, че той е бил шофьорът и се е качил в колата след запой в кръчма, а накрая истината се оказва съвсем друга. Поредно доказателство, че медиите пишат от чули-недочули, от видели-недовидели и истината коренно се различава от това каква е била реалността. Най-милото е, когато родител загуби детето си, особено една майка и неслучайно е казано, че без майка детето е цял сирак, а без баща- половин сирак. Дано има добри и честни хора покрай Вас, които да успеят да Ви помогнат в този труден за Вас момент, защото точно в този най-труден момент човек разбира кои са му искрените и честни приятели и роднини.

 18. Моля думите ми да не бъдат погрешно разбрани- относно приятелите и роднините-, защото НЕ само в такъв момент се разбира кой какъв е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.