45 thoughts on “Нема такава държава – Слави Трифонов”

 1. Не е лоша песента. Текстът е 100% точен. Лошото е, че точно тоя чикиджия я изпълнява! И той е част от цялата тази система, от това мащабно мероприятие по заблуждаване и приспиване на обществото!

 2. Нищо ново – поредното оплюване, независимо на какво и на кого. Типично по български и по троянски – когато някой постигне нещо в обществото и веднага ще се намерят критици и оспорващи. Ееееееееееееееех….

 3. Г-н Цочев, защо да е оплюване? Както писах – песента е хубава и текста е точен…и до тук. Какво прави самият Слави за да се променят нещата? – Прави шоу. Хубаво – това може, това прави. В шоуто си оплюва (постоянно) правителството. И това е добре – правителството трябва да се критикува (нещо, което „журналистите“ не правят). Но да сте чули лоша дума за любимия на всички ни президент? Не сте! Няма и да чуете!(„Журналистите“ и това не правят) Е та толкова ли е безгрешен, че за него не се говори? Или може би е страшен (за медиите)? Та за това иде реч – като ще се възмущаваме, да се възмущаваме наред. Като ще се сочат виновните, да се сочат всички такива.

 4. „Имаше такава държава“ когато Слави Трифонов
  – изигра активна роля по бламирането на П.Стоянов и налагането за президент на Агент Гоце Първанов
  – канеше Доган да ни обяснява колко добре било ДПС да има обръчи от фирми
  – мълчеше когато в змеделското министерство се говореше само на турски и наричаха българите гяури
  – мълчеше когато заменяха пущинаци за апетитни парцели край морето
  – мълчеше когато Доган правеше хидро-проекти за милиони
  – мълчеше когато полицията пребиваше протестиращи миньори, учители, пенсионери, депутати, евроепутати
  – мълчеше когато Тройната коалиция договаряше на тъмно АЕЦ Белене, газопроводите и нефтопроводите
  – мълчеше, мълчеше, мълчеше… но успя да направи от чалгата „култура“ а културата превърна в чалга
  Днес С.Трифинов пропя, че „Няма такава държава“, защото
  – Б.Борисов не му даде да определя 50% от министерския съвет
  – не му разрешиха да строи в една софийска квартална градинка
  – погнаха любимия му Доган
  – погнаха любимия му Гоце
  – погнаха ДС-ченгетата във външно министерство
  – погнаха бивши министри от любимата му БСП
  и т.н.
  И Славчо изквича – „Нема такава държава“.
  Има бе, Славчо, това за което пееш е точно ТВОЯТА държава, такава, каквато такива като теб сътворихте. Но днес много ви се иска други са виновни… и пропяхте.

 5. Много правилен текст! Славчо пак точно и на място е казал всичко, както винаги.

 6. Не съм съгласен, че толерира едва ли не Доган. Навярно си спомняте скечовете, в които Мариян Бачев твърде умело според мен се превъплъщаваше в тази роля, друг е въпроса дали от едно такова „лаене“ в толкшоу може да се предизвикат смущения и да се бутне властта. След като смятате, че толкова добре защитава БСП, Първанов, тройната коалиция и т.н., защо според вас точно той и неговата дружина от тогавашното „Канале“ поведоха народа по барикадите срещу ЧЕРВЕНИЯ режим на Жан Виденов? Някои неща май доста бързо се забравят??? Не казвам, че Слави е най-големия светец в държавата и е Света вода ненапита, но не бива да се изпада в крайности. Хубавото е, че все пак се заформи някаква дискусия по темата

 7. Има и още нещо което се подхвърля в медийното пространство и за което от никоя политическа партия не се излиза със становище. Това е исканата такса мощност(такса електромер) от ЕРП-тата. Излезе г-н Семержиев-Председателя на ДКВЕР и уведоми изстрадалия български данъкоплатец, че видите ли от м. юни(или юли) имало нужда от такава такса. Ама тя(таксата) ще бъде минимална-1,5лв. на електромер, демек пренебрежимо малка. И…толкоз. Никаква реакция от никъде. Само че, помните ли таксата телефон на БТК докъде беше стигнала? 12лв. бе последно, говориш не говориш плащаш! И сега това ни готвят. Обзалагам се че след 5 години таксата ще е поне 5 лв. на електромер. Защо? Знаете ли колко е електромерното стопанство на ЕРП-тата. Милиони електромери? По 1,5 лв.?Колко пари са това и за каква предоставена услуга? А после като се вдигне таксата? Що ще пълним гушите на някои? Не питам защо държавата продаде ЕРП-тата, това вече е свършено. Питам защо сега допуска това и защо всички мълчат! Малко им е печалбата на ЕРП-тата ли? Много инвестиции са направили през изминалите години? Да смениха ни електромерите за тяхна сметка и новите са тяхна собственост, но това имаше за цел да сведе техническите загуби на по-ниска ниво. Стойността на един нов електромер е около(монофазен) 70 лв. Колко пъти ще си го платим като засега ще плащаме по 1,5лв. на месец примерно за 10г.(толкова е живота на електромера). А всеки да си го сметне и ако иска да си мълчи!

 8. Прав си Ем Си, но да не говорим само за тази такса, тези ЕРП-та са обирджии по принцип, с такса мощност само ще затвърдят това мое впечатление.

 9. За Първанов става дума, оставете Доган. Чували ли сте Слави да каже нещо срещу него? И не ми припомняйте Каналето и Жан Виденов. Поведоха народа не срещу червения режим, а срещу Виденов, защото спря да слушка. А за Курумбашев, дето беше един от сценаристите, сега е депутат от БСП, и изигра дамски номер на Петър Стоянов точно преди изборите, благодарение на което вече 9 години се радваме на Първанов.

 10. Първанов, Стоянов…… в българската политика- по-добре малкото зло! Първанов е 10000000000 пъти по-умен, интелигентен и красив, отколкото онзи зъбат кон Петър Стоянов! Колкото до това срещу кого/какво НЕ е тази песен не е важно, по-важното е – за кого/какво е- текстът показва жалката истина за родната ни Държавица.

 11. Янче, като толкова ти е умен и красив си го земи в къщи. И го заключи. Ама убаво. Та да не му гледаме издънките дето ги прави вред дето стъпи.
  P.S. И незабравяй да си пиеш хапчетата! Поздрави!

 12. Селянино, а ти вземи малко да се поограмотиш и се научи как да се държиш. А на теб като ти харесва коня Пешо, вземи си го за вкъщи да ти поцвили малко:П, а Аз вкъщи ще си имам умен и красив събеседник:П:П:П

 13. Като говорим за ум и интелект, какво мислиш по въпроса, че единият е завършил право, а другият – история… ама на БКП? Относно красотата – ами това е президент, а не плей бой. (колкото и да му се иска на единия да изглежда такъв)

 14. И като е завършил право какво е направил за тази държава- продажба и приватизация, начело с Костов.

 15. Има много хора, завършили медицина, но като лекари са кръгла нула.

 16. Явно и твоя лекар е такъв. Сменяй го!… и не забравяй хапченцата! Лека вечер!

 17. хахаха, напротив, селянче, моят лекар си ми е поставил много правилно диагнозата, но твойто докторче не си е свършило работата :П

 18. Г-н Цочев, не бъркайте Каналето с помиярското шоу на учиндолския тарикат. Не ви ли прави впечатление, че почти всички участници от Ку-Ку или Каналето му биха шута на тоя далавераджия и го напуснаха омерзени. Славчо си има само двама приятели – Агент Гоце и Агент Сава /Доган/. Днес цялата ченгесарско-комунистическа мафия се е вдигнала срещу правителството на Герб, подкрепяно от Атака. Стачки, протести, медийни атаки, активни мероприятия и какво ли не. Същия сценарий, при който бе притискано и бламирано п-вото на Ф.Димитров. /не че е стока ФД/. След което сложиха Беров и мутрите превзеха улиците и политиката. Герб въвежда правила и връща държавата на българите. А това не се харесва на тези, които я грабиха и съсипваха 20 години.
  Как да не се включи и чалгажийската мутра Славчо в този сценарий?
  Има достатъчно наивни и леконравни хора, които ще харесат текста на тази песен. Лошото би било, ако малко хора си зададат въпросът КОЙ пее и ЗАЩО?

 19. Г-н, Полендашки номера, аз също стоя зад правителството на ГЕРБ, в смисъл такъв, че ми харесват и съм гласувал за тях, опитват се да правят нещо поне, за разлика от предишните кабинети, но тук пак се връщам на думите ми в първия коментар – когато някой се опитва да прави или да гради нещо, насреща му се явяват поне 100 човека, които искат да го опровергаят, оплюят, съсипят и т.н. Типично по български. За справка се сетете за онзи виц с българския казан в ада. Старото Канале нямаше как да съществува в тогавашния си вид много време. Всички са лидерски натури и е нормално всеки да тръгне на някъде, въпросът беше, че тогава бяха страхотен екип и цялата млада, а и не толкова млада част от държавата им вярваше, симпатизираше и пееше техните песни по площади и улици….

 20. „… когато някой се опитва да прави или да гради нещо…“ – Какво гради? Състояние? Защото се вижда какво руши – работи срещу правителството в полза на любимия на Яна Гоце. И като казваш за българския казан в ада, аз пък да ти кажа, че тази песен точно от устата на Слави ми звучи като дявола да пее „алилуя“.

 21. Младенов: Първанов е политическият чадър върху всички структури на ДС в България
  Проблемът с посланиците-агенти е системен, а не индивидуален, заяви министърът
  Президентът Георги Първанов е политическият чадър върху всички структури на ДС в България, заяви пред журналисти министърът на външните работи Николай Младенов. Така той отговори на думите на държавния глава, че 10 от настоящите посланици, чиито имена се появиха в списъка на Комисията по досиетата, са изпратени на задграничен мандат от правителството на ГЕРБ.
  “Нека да не ми обяснява, ако иска да бъде така добър, по-добре да отговори на въпроса, защо по време на неговия мандат 50 % от посланиците, които са изпратени, са имали връзки с Държавна сигурност”, репликира Младенов. По думите му, тези посланици, които са назначени в началото на мандата на настоящото правителство, са по процедури, започнати от предходния кабинет.
  “Почти всички съветници на Георги Първанов, известен в досиетата като Гоце, напомням, са били агенти на Държавна сигурност”, каза още външният министър. “Аз тези хора няма да ги изпратя посланици, това правителство няма да ги изпрати посланици”, категоричен бе той.
  Президентът “може да говори каквото иска, но искам да кажа, че той е лично политическият чадър върху всички структури на Държавна сигурност в България”, подчерта Младенов. “Не БСП, не социалистите, които гласуват за тяхната партия, защото тези хора не работят за тези изстрадали хора в България, които същите тези 20 години са живели същите проблеми, които всеки един от нас има”, допълни той.
  Според външния министър “това е един стъклен похлупак, сложен върху МВнР през тези 20 години, през който не могат да пробият млади хора, които да градят новия образ на България”. Ако този процес е започнал в началото на 90-те години, е можело да се погледне индивидуално на всеки един случай и да се анализира кой какво е правил, защото много хора са били „забърсани от системата”, смята той. Според Младенов, 50 % от дипломатите да са били свързани с ДС е системен, а не индивидуален проблем.
  Министърът заяви, че трябва да има ясен дебат в НС и българското общество веднъж завинаги да затвори тази страница. “Оттук нататък няма да има назначения на посланици, на генерални консули, които да компрометират държавата по този начин. В България това приключи, който каквото иска да говори, както иска да се изразява по въпроса, дали го приема или не го приема, този въпрос приключи”, каза той.

 22. Аз немога да разбера, защо сме толкова долна нация?!
  Само да видим, че някой е постигнал нещо и веднага трябва да да го оплюем……
  Това си е типично българска черта! Не е важно аз да съм добре, а е по-важно Вуте да е и той зле…. Тъпи селяни! Замислете се малко!
  Като ви се даде тон за нещо (щото сами няма как да се сетите), то по-добре го поемете и направете нещо повече.Нещо още по-добро. Вместо да го оплюете и освиркате, така че никога повече да не посмее да се опита за каквото и да е.
  Знам, че и мене ще оплюете, ама хич не ми пука на шушулката!
  Толкова сте ЖАЛКИ!

 23. Аман от чалга и чалгари! Не можем всички да бъдем граждани.

 24. Пич, проблема е в различната ни ценностна система.
  За теб Славчо, учиндолския полендак, е успял.
  За мен е олицетворение на мутрата на прехода. Да, мутра.. рафинирана и с много по-тежки последици за държавата ни като цяло. Царствената мутра на пошлостта, чалгата и низките страсти.
  Да не говорим за някакви критерии за изкуство, журналистика или дори комедийно шоу. Славчо издиша от всякъде.
  Това не означава, че съм против да харесвате простащината, наглостта и … парите определят всичко. Харесвайте си го. Нали за това сме различни. Всеки със своите вкусове и предпочитания, Пич.

 25. За селянина: ако има най-върл противник на чалгата, то това съм аз!!!!!!!!!!
  А на „Полендашките номереа“ искам да кажа:не ти харесва Слави-не го гледай! Ама недей да си налагаш жалкото мненийце над нашите съселяни, защото те и без това са малки хоририца, без собствено мнение, които са като овчиците! Като каже някой „А“ и всички викат „А“! Това е жалко!
  Ние всички сме жалки!
  Лаеме се тука един-друг за неща, които не ни засягат лично и съвсем неразбираме……… Това ни е насадено в главите! Но от нас зависи да го промениме! Дайте да не се заяждаме! Дайте да направиме нашето забравено от Бога село , едно макар и малкко по-добро място за ЖИВЕЕНЕ, а не място за правене на пари……
  Само това искам!
  Толкова ли много искам?
  „Полендашки номера“ имаш доказателства за мутенските деяния на Слави? Публикувай ги! Дай ги в прокуратурата!Дай ги в Хага ако искаш! Ама ако нямаш, прото си затвори устата и не се обаждай повече! Изобщо не си различен, като плюеш по хора, които са направили нещо! Каквото и да е то! Ти какво направи? А? Плюеш? Това го можеи баба ми! Измисли нещо ново!
  Имаш претенции да си компетентен относно изкуството?! Къде точно си го учил?! Има си хора, които са учили за това , години и не си ти човека, който ще им казва как да си вършат работата!!!
  А що се отнася до ценностна система, то точно ти нямаш право на дума! Ти нямаш такава! Ти си ветропоказател!Накъдето духне вятъра, натам ще лаем и ние…..
  Ето за това се си останали най-ГЛАМАВИТЕ в европа!!!!!!!!!!

 26. Пич, нуждаете се от специализирана лекарска помощ. Вие сте единствения тук, който си позволява да държи такъв просташки тон, агресия и видима посредственост. Идете се лекувайте, не сте готов все още да общувате с хората. Обобщенията и квалификациите, които ползвате, очевидно взаимствате от собствения си опит и същност, плюс вашето обкръжение. Опитайте се да ги запазите за себе си и да не ни ги натрапвате. Нищо чудно, че Славчо Т. ви е кумир!

 27. „Имаш претенции да си компетентен относно изкуството?! Къде точно си го учил?! Има си хора, които са учили за това , години и не си ти човека, който ще им казва как да си вършат работата!!!“
  „Пич“-ага, без да имам каквито и да било претенции, съм посветил четвърт век (вземи си калкулаторчето) на музиката. Като чета творенията ти, едва ли имаш толкова години съзнателен живот. И съм изсвирил не по-малко ноти от твоя кумир Славчо. Вярно – не съм завършил консерватория, защото не съм желал. Ама то и Слави видяхме как я завърши преди няколко години.
  „…не ти харесва Слави-не го гледай!“ – Не ти харесва как коментираме тук – не влизай в този сайт! Но щом си влязъл и се опитваш да разсъждаваш и критикуваш – прояви възпитание и уважавай и мнението на опонентите!
  … и понеже съм от село, да ти „отсипя“ в твоя тон: „Плюеш? Това го можеи баба ми! „…ами тя е можела навремето и кълки да стисне, ама – на…трябва сега да те търпим…

 28. Имате ли някаква, макар и малка представа, колко сте ЖАЛКИ и двамата?!
  О К! Плюйте си във вашия измислен свят, ходете си като коне с капаци и да не сте посмяли да се огледате за нещо ново!
  Нека животеца Ви изтече покрай вас и така, някой ден да се запитате за какво изобщо сте били на тоя свят! Даже, като се замисля, май е по-добре такива като вас наистина да не се месят навътре в живота….. Недай си боже да успеете да промените нещо, а то с вашето ограничено мислене, би било пагубно за доста хора! Мижетуркайте си във вашия измислен животец. Явно там сте герои. Като Супермен сигурно…. Или като Батман…. Можете ли да летите? Там сигурно има кой да ви се възхищава и подкрепя. За това сете толкова отворени и се правите на много интелигентни…. Жалко е!
  Харесвах този сайт, понеже видях, че тук има хора, които мислят и имат желание да направиме Троян едно по-добро място за живот. Хора с желание за развитие. Но цървули като вас ме карат да забравя за сайта. Знам, че няма да накривя на никого с това. Ине това е целта ми. Казвам го, за да не ви се налага да ми отговаряте с някакви умопомрачителни словоизлияния. Въпреки че знам , че ще го сторите, за да се покажете пред хората……. Още по-жалко!

  А аз просто неисках да си натрапвате мненийцето за това кого харесвате публично, за бога!
  Жалко!

 29. Пич, извинявайте, че не харесваме любимия ви чалгаджия Славчо Т. Ама това какво общо има с Троян и неговия славен упадък?
  Понеже стана дума за изкуство и ценности, ще ви дам един пример. Навярно помните кандидатпрезидентската двойка Бойчев-Кулеков? Навярно си спомняте кои и какви бяха в края на 90-те. При всички случаи – еднакво талантливи. Какво се случи след това – Ицо Бойчев се отдаде на литературата и примерно „Полковника птица“ се играе в над 80 държави. Кулеков обаче се залепи за Славчо Т. и чалгаджийската среда буквално го смаза и обезличи. Най-голямото му достижение се оказа, поръчка по заръка на Гоце и Доган, да се прави на маймуна и да осмива Сидеров. После – някой друг. Голямо „интелектуално“ достижение и полет на духа.
  Между другото – защо пишете в мъжки род? Пак е „Пич“, ама има едно „ка“ накрая.
  п.п. Потърсихте ли специализирана лекарска помощ?

 30. Тъй като чета и се замислям много и се уверявам още повече че вие не вие ние всички в българия чакаме да стане чудо да ама чудо нема да стане никои нема да ни помогне ако сами не си помогнем . Вие какво очаквате от Слави да направи една птичка пролет не прави . Някои от нас да е застанал зад него през тези всичките години а и не знам дали ви е известно но тои не се мъчи да промени държавата а да прави шоу и успява

 31. А бе Server, пак прочети, ако трябва и потрети, замисли се, пък тогава … Никой не очаква, а и не иска, точно Слави да прави каквото и да било за да оправи държавата ни (той си ни „оправя“ и без това всяка вечер). Просто да спре да пречи на тези, които се опитват да го правят.

 32. Селянин,на крив х..й и вълната му пречи /с извинение/.Едва ли Слави ПРЕЧИ на някой.Прави си шоуто и то добре,щом толкова години е в ефир и то всяка вечер и то със значителна гледаемост . 🙂

 33. Имайте търпение , бе хора! На тоя „Селянин“ явно трябва повечко да му се обяснява. Вижте колко хора се опитват да му разяснят как стоят нещата, но той“НЕ!“ -знае си неговата.
  „…..(той си ни „оправя“ и без това всяка вечер)…..“ – мен не ме „оправя“, щото не го гледам! Толкова е простичко! Като не ти харесва как те оправя, ми не го гледай ! Елементарно Уотсън!
  Човека прави шоу. Прави го добре! Не случайно толкова време рейтингът му бе най-висок в страната. Прави турнета в страната всяка година, а тази и в Щатите! Кой друг местен шоумен го е сторил?
  Нямаш право да критикуваш, ако не си направил нещо поне толкова , колкото той. Инъче си смешен!

 34. А вие какви сте и от къде на къде ще дирите сметка на „Селянин“ защо така мисли и има позиция? Слушайте си чалгата и си въртете гюбека – ваше право.

 35. Айде още един , на който трябва повечко да му се обяснява!
  Къде видя да съм написал, че слушам чалга?! Аз слушам само рок! Чалгата я ненавиждам, но това не ми пречи да НЕлая по тези , които се опитват да правят нещо!

 36. Полендашки номера, няма да разберат. Не се мъчи да им обясняваш. Мила ми Дива, до сега си мислех, че коренът на името ти идва от латински, но сега съм убеден, че си е чисто нашенски 😉

 37. „Нещото“, което прави Славчо Т. е да прави услуги и да служи на двете ченгета Гоце и Сава. Като някаква спяща клетка е Славчо и винаги бива задействан, когато Гоце, Сава и подобните им бъдат притиснати.
  Това коментираме със „Селянин“. Съжалявам, че вашето IQ не ви позволява да го разберете и евентуално да се включите. Никой не коментира дали е успял или не учиндолския „гений“. Това ще го каже времето и историята. Боя се, че 2 години след като слезе от сцената любимия ви чалгаджия и маша на агентите от ДС – никой няма да си спомня за Славчо Т.

 38. Нема такава кьорава крава

  Добър вечер уважаеми зрители.
  Спите ли?
  Или зяпате бандата от 40 сценаристи и народни просветители?
  Вечно борещи се да бъдат оригинални, а всъщност по-банални от собствените си майни.
  Настане ли вечер, месец изгрее, завземат ефира.
  “Звезди” обсипват свода небесен,
  понася се чалга, много рядко песен.
  И платена публика от дебили аплодира.
  Под кравата търсят вол, а под вола теле.
  За всеки е ясно, че шоуто им е зле,
  ясно е и за правещият гавър на тези редове.
  ВЕрно, не всичките им гости са прости.
  Но шегите им нЕма кой да подостри.
  Такъв е животът, животът е сцена.
  Но играят слабо ролята си нагласена.
  На всяка манджа мерудия, на всяко добро орисия.
  Нима е чудно тогава, че нЕма такава държава?
  Да не говорят точно те за проституция,
  оти първи сгазиха култура и конституция.

  Пак ли ще гледаме тая тъпня?
  НЕма ли нова програма?
  Още ли ще търпим и до кога?
  Пу д*ба тЕхната ма*а.
  Има ли смисъл от смяна сега,
  или се понася със сто-двеста грама?

  Добър вечер уважаеми зрители.
  Спите ли?
  Или гледате популистичните въртели?
  Двама – трима се опитаха да спорят,
  казват че донякъде успели,
  нали знаете, Нека говорят.
  Покварен живот, некачествени наркотици,
  черни очила и разширени зеници.
  И каква ли е тази велика измама,
  че от шоуто му по-хубаво няма?
  Всяка вечер ползва екрана като клозета,
  без съвест и морал, сипе обиди и клишета.
  И мисли си че това дава му власт.
  Може, но прави го и по-голям п*дераст.
  Устата му глупости, в очите му злоба.
  Той г*за ще си стиска до гроба,
  ала някой хубав ден и него ще *бат,
  и дано не се скрие дори в Студентския град.

  Пак ли ще гледаме тая тъпня?
  НЕма ли нова програма?
  Още ли ще търпим и до кога?
  Пу д*ба тЕхната ма*а.
  Има ли смисъл от смяна сега,
  или се понася с ракия сто-двеста грама?

  Добър вечер уважаеми зрители.
  Спите ли?
  Откога заради тоя книга не сте прочитали?
  Не ви ли омръзна изкуствената еуфория?
  Изхвърляме прекалилия, за да внимава втория.
  Някой знае ли как един селянин прост
  може да ползва телевизията като лост?
  Уж чист, но са му лепкави пръстите,
  прави се на водещ, гледа мрачно, мръщи се.
  И изведнъж става ясно, че е пълен с имоти.
  И изведнъж става ясно, че е с акъл за двама идиоти.
  И какво да го правим сега тоя кавал
  `щот така или иначе за гледане някой го е избрал?
  Не ни ли омръзна да ни лъжат на дребно?
  Не ни ли омръзна да живеем бедно?
  До кога ще си траем, вече става банално?
  Толкова ли е трудно да живеем нормално?

  Всъщност спи ми се и тези последните рими
  готови си бяха, останаха непроменими.

  Пак ли ще гледаме тая тъпня?
  НЕма ли нова програма?
  Още ли ще търпим и до кога?
  Пу д*ба тЕхната ма*а.
  Има ли смисъл от смяна сега,
  или се понася с ракия сто-двеста грама?

  А бе, те е* кьорава крава!

 39. az mn ot politika ne razbiram no selqnina e prav za6toto na slavi ni6to osven teksta ne mu e nared((kato izklu4im 6outo)gore dolu)!!! prosto slav4o e 1 ogromen strahlivec koito sa pravi na mutri4ka.

 40. aaa i da ne propusna koleff br br s1glasen s1m otnosno roka az s1m metalist i po to4no slu6am dead matel no kogato sam na diskoteka ili dr mesta ne podbiram v1preki 4e i az mrazq 4algata vse mar pove4eto pu*ki sa tam

 41. Злоби, искаш ли те ‘зема да прайм такива парчета? Уникален текст в противовес на Славчо си спретнал. Респект!

 42. @Цеко – Благодаря, пиша за забавление (така де, от чувство за дълг) и се опасявам че „продуктивността“ ми няма да е добра. Все пак, лошо няма. За по-директна връзка – zlobomir at bk dot ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.