Никола Стоянчев гостува в Троян на Кръстовден

Никола СтоянчевНа 14 септември (събота) от 17 часа
в зала „ФОРУМ” на НЧ „НАУКА” – Троян
ще се състои среща с Никола Стоянчев, духовен лечител
такса 20 лв.
Нелечими болести не съществуват, защото болестта е само едно от безбройните състояния възможни у човека
Достатъчно е да възстановим връзката си с Твореца и да опитаме да приемем вълшебствата, които всеки ден се случват покрай нас. Така обяснява собствената си дарба лечителят Никола Стоянчев.
„Става дума за духовната дарба за изцеление. Една дарба, която е още от времето на Исус Христос. Но от тогава досега сякаш тази дарба по всякакъв начин се потиска”, казва Никола Стоянчев. Той е особена категория екстрасенс, или духовен лечител.
„Всички си мислим, че това е много сложно. Не – просто е. Безкрайната енергия на Бога дреме във всяка жива частица. Преди много хиляди години, когато тази цивилизация е прохождала и когато не е съществувала науката медицина, някой е трябвало да се грижи за творението божие ЧОВЕК. Цивилизацията в началото е била изцяло обгрижвана от духовния свят”, разказва още лечителят. И допълва, че ехо от тази реалност са гръцките легенди и митове, от които ние разбираме, че духовната реалност и материята са се преплитали взаимно.
„Не е трудно да се убедим, че чудеса се случват и това е възможно още докато върви лечението”, споделя лечителят. Никола Стоянчев може с часове да разказва за свои пациенти, които спонтанно са започнали да пишат поезия или да рисуват, да създават картини, пълни с християнски и будистки символи, без никога през живота си да са се занимавали с богословие.
Никола Стоянчев е внук на свещеници по майчина линия. Прадядо му е служил в старата и прочута църква в село Добърско, която днес е под закрилата на ЮНЕСКО. В тази църква и до днес е живо едно изворче, което според местните предания лекува очите. „Прадядо ми е лекувал очите с тази вода и много бързо се е справял със заушката. В тази църква е гробът му, още запазен”, усмихва се Никола Стоянчев. Той лекува хората вече 25 г. и е убеден, че поиска ли, човек може да промени съдбата си.

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

1 thought on “Никола Стоянчев гостува в Троян на Кръстовден

  1. Pingback: Ловеч Днес.com | Никола Стоянчев гостува в Троян на Кръстовден

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.