ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ЯЗОВИР „СОПОТ” КРАЙ ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА

ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ЯЗОВИР СОПОТ КРАЙ ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНАОбщина Троян, Общински педагогически център и Сдружение Клуб по воден туризъм „Осмос” и тази година за пореден път организираха традиционния палатков лагер на язовир „Сопот“, който се проведе от 9 до 11 юли, похвалиха се  от организаторите.

В продължение на три дни децата усвояваха различни туристически сръчности и се забавляваха с водни атракциони. Беше проведен специален курс по лодководене от инструкторите при водния клуб.

Председателят на Водния клуб – г-н Милен Петков приветства участниците в лагера и техните ръководители, като от думите му се почувства едно вълнение, което изразяваше сериозната организация от страна на ръководителите и инструкторите и правилният подход и поведение на участниците, за което им благодари.

Въпреки колебливите метеорологични условия нищо не попречи на участниците за пореден път да изживеят приятни емоции на брега на язовира, да се веселят и забавляват.

Екипът на ОПЦ благодари  на всички, които дадоха своя принос и съдействаха за успешната организация на палатковия лагер на язовир „Сопот” през тази година. Това са: Община Троян и домакините от Клуб по воден туризъм „Осмос”.

 

 

One thought on “ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ЯЗОВИР „СОПОТ” КРАЙ ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.