След представлението на „Искри и сезони“

Салонът на читалището във вторник вечерта бе пълен. Театралната трупа на един от най-дейните и обичани от масовия зрител български театри – „Искри и сезони“, спечели публиката в малкия Троян за пореден път.  Но уви – и този път не се мина без закъснели гледачи, които заеха местата си след началото на играта. Да не говорим за мобилните телефони, чийто звън от време на време пречеше на насладата, и които ни напомнят, че имаме като общество още път да вървим към цивилизоваността.
Пиесата успя да отнесе зрителите за почти два часа в реалността и ежедневието на едно обикновено семейство, в което дългите години брак и съжителство вече са наложили нужда от промяна. Или поне така си мислеха главните герои… На зрелището се радваха както дечица, така и възрастни хора, което само по себе си говори за качеството на изнесения спектакъл, както и за потребността на троянската публика от срещи с театралното изкуство.
В думите си към присъстващите след представлението Искра Радева не успя да скрие любовта и адмирациите си към силната троянска публика и със сълзи на очи обеща пак да ни навести. Е – ние я очакваме. / автор – Иван Стоянов/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.