8 thoughts on “Видеозапис на 14-то заседание на ОбС – Троян – 08.10.2012”

 1. Кой внесе това предложение да се бутне паметника до конака?

 2. Това е дело на всички общ.съветници и партии в ОбС Троян, без ПП Атака, И.Пеевски и П.Ковачева. Факт! Мога да ви представя протоколите от сесиите и да се убедите сам. Мога да ви представя една Хронология на това поредно троянско безумие и талибанщина, която съставих от действителни факти, събития и конкретни предложения на конкретни лица.
  Разбира се, има и „основните играчи“, които водеха цял град и общинските съветници за носа, манипулираха, мамеха и творяха безумия, а именно: двамата видни троянски антикомунисти М.Акимов и М.Генковски, както и А.Балев и М.Шошкова. Разбира се и вестник Т21, който подпомагаше с „логистична“ подкрепа изброените по-горе и целият им пъклен план.
  Най-жалки обаче бяха тези от БСП, които полегнаха и се продадоха и предадоха. Предадоха дори собствените си избиратели.
  *
  Много неща мога да ви напиша за това поредно троянско безумие. Не знам какво ви интересува конкретно.
  В крайна сметка днес, м.юли 2012 г какво имаме на практика
  1. Един напълно и криминално разрушен антифашистки паметник-костница. Който никой не обяснява защо беше разрушен и кой носи отговорност за унищожаване на една обществена собственост. Отделно щетите в морален, исторически и европейски план.
  2. На мястото на този паметник-костница имаме на практика едно партизанско гробище, което на всичко отгоре дори не е обозначено съгласно Женевската конвенция.
  3. Монтиран бе „паметник“ на И.Хаджийски на 10 метра от партизанското гробище от едната страна, от другата страна е на още 10 м. от паметника на З.Стоянов /на който не знам още колко години ще стои постамента му обърнат/ и забележете – зад Хаджийски е турският конак… за фон.
  *
  Нека не забравяме и друго какво имаме – имаме самопризнанията на „участниците“ в тази дивотия с Хаджийски и Паметника-костница, които днес най-безцеремонно реват и нариват „СБЪРКАХМЕ“, „АМА НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ“, „АМИ СЕГА КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИМ“ и подобни откровения.
  *
  Имаме и още нещо. Никой днес не се сеща да ги попита тези „умници“ – ами Атака и И.Пеевски като години наред ви предупреждаваха да не вършите безобразия, да се съобразявате със законите, да се държите като европейци, а не като талибани – кое и как не го разбрахте? Като дори от НИПК потвърдиха думите на Атака и Пеевски, че там не може да се сложи паметника на Хаджийски – защо разрушихте Паметника-костница.
  Никой днес не се сеща да ги попита – как и каква отговорност носите за злоупотреба с обществени средства и унищожаване на обществено имущество?
  Никой не ги пита – още колко грешни пари ще похарчите за „оформянето и довършването“ на създаденото от вас партизанско гробище?
  *
  Питайте ги бе! Може да ви отговорят.
  Аз и ПП Атака Троян ги питаме, ама нещо се правят на умрели лисици и мълчат като пукали.

 3. Погребахме видният интернационалист Георги Димитров. Какъв е проблемът с партизаните?

 4. Проблеми много, алекс.
  1. Те са погребани там /Г.Димитров не беше погребван изобщо/
  2. Препогребването става по определени закони и правила
  3. Никой не прави нищо и не взема никакви законови решения за това
  4. …

 5. Благодаря за изчерпателният отговор!
  Освен етично има ли законово основание да се потърси отговорност от инициаторите на това кощунство? Ясно е, че поне на този етап няма как да се търси отговорност на цял Общински Съвет! 😉

 6. Сезирах прокуратурата за това криминално деяние с пълна обосновка.
  Все едно се оплаках на арменския поп.
  Нещо повече – след като никой не реагира, направих изявление в ОбС, че Троян /то важи и за България/е докаран до там – властимащите да могат да организират и провеждат всякакви престъпления на пъпа на Троян посред бял ден и да няма нито една институция която да ги спре.
  Сезирах окръжна прокуратура и за онези 1,7 млн лева които липсват от бюджета на Троян. Отговорът беше горе долу такъв – обадихме се на кмета Акимов и той каза, че не е вярно.
  Това е положението……

 7. п.п. Сезирах и Областната управителка. Отговорът беше – „жалбата ви е недопустима“. Тя пък се изживява като конвент.
  Разбира се, троянските медии мълчат за всичко това като „комунисти на разпит“… макар това да е само едно литературно клише.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.