Акционерното на „Елма“ отложено за 29 ноември

Акционерното на "Елма" отложено за 29 ноемвриПоради липса на кворум свиканото от „Елма“ АД в понеделник,15 ноември, общо събрание на акционерите не се е провело.
То се пренасрочва за 29 ноември на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас ще имат лицата, вписани в регистрите на „Централен депозитар“ като акционери 14 дни преди датата на събранието, т.е. – към 15 ноември.
Сделки с акции на дружеството на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас, се сключваха до 11 ноември, съобщава в.“Банкеръ“. Дневният ред включва доклад за дейността на дружеството, приемане на годишния финансов отчет за 2009 г. и обсъждане на начина за разпределение на финансовия резултат.
Акционерите ще гласуват и за освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2009 г. и за промени в органите на управление на дружеството.
Това е официалната информация, а троянци твърдят, че предприятието се разпарчетосва за скрап. Наскоро стана ясно още, че мажоритарните собственици не желаят да продават имота, както и че планираната сделка с „Кауфланд“ за магазин на хиперверигата в двора на предприятието се е отдалечила безвъзвратно във времето.

2 thoughts on “Акционерното на „Елма“ отложено за 29 ноември”

  1. Тъй наречените „акционери“ са 10-мата останали пионки. Какво може да се очаква друго?! Останаха само лудите!!!

  2. Лудостта няма спиране!
    Отдавна неработещ завод, а в същото време се изнасят доклади с финансови отчети за тая и оная година?!?!?
    Николай Банев толкова я е закъсал,че банката му е запорирала сметките.И затова не може да продаде земята на Кауфланд,за да не му приберат парите от сделката!
    Докога журналистите и обществеността в Троян ще се правят че това не е наш проблем,и ще подминават подобни публикации с лека ръка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.