Група ОМ пя в Азарея

Уникалното вилно екоселище Азарея в Горно Трапе тази вечер бе огласено от специфичната музика на групата ОМ, която съчетава глобалното с типично нашенските ритми. На концерта, изнесен в шатрата на Азарея, се насладиха участниците в априлския оздравителен семинар и приятели на екоселището. Ще припомним, че Азарея се очертава като перлата не само на нашия край, но и в страната, тъй като къщичките са построени в кръг и самите те са конусовидни – форма, въздейства лечебно на човешкия организъм. В съчетание с упражненията от йога, бойни изкуства, занимания с кристали и други техники под ръководството на собственика – инж.Светослав Вълчев,инструктор по бойни изкуства, 4 дан  таекуондо, президент на клуб „ТЕКИOН“, експерт по фън шуй, се постигат чудеса, свидетелстват участниците в семинарите тук.
Публикувано в ИКОНОМИКА, СПОРТ И ТУРИЗЪМ с етикети , , , , , , , . Постоянна връзка.

2 Responses to Група ОМ пя в Азарея

  1. Св. Минкя Чудотворец каза:

    Какви са чудесата и от какво оздравяват?
    Само това с кристалите го знам. Обаче вместо йога и бойни изкуства, комбинираме го с молитви, клизма и аспирин.
    Познавам един журналист, който като мина процедурата направи чудо – каза „мамо“ на г-н Кмета, бившия околийски началник.

  2. Архонта каза:

    Аз пък „Познавам един журналистка, който като мина процедурата направи чудо – каза „тате“ на г-н Енкин, бившия околийски началник

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.