Симеон Дянков посетил Троян преди дни

Симеон Дянков посетил Троян преди дниПо инициатива на ръководството на  най-голямата фармацевтична компания у нас „Актавис-България“, със съдействието на народните представители д-р Анатолий Йорданов и д-р Станка Лалева, в петък Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков  беше в Троян на посещение във фирмата.
На срещата присъстваха  депутатите, Областният управител Николай Нанков, кметът на Община Троян Минко Акимов и Изпълнителният директор на „Балканфарма Троян“ Валя Букарева. Поставените пред министъра въпроси бяха свързани основно  с реализацията на произвежданите лекарствени продукти на българския пазар и свързаните с това промени в  нашето законодателство и в различните поднормативни актове.
По-късно се проведе среща на  кмета Акимов с  министър Симеон Дянков в присъствието на народните представители и Областния управител. Кметът запозна Вицепремиера  с икономическата обстановка в община Троян, с  работещите на територията на общината предприятия и с  тежкото финансово състояние на някои от тях.  Беше отправена молба към него за  съдействие при намирането на инвеститори, както и за по-бързото връщане на ДДС на фирмите с оглед подобряване на финансовото им състояние. Министър Дянков бе запознат и с  финансовото състояние на Община Троян, с изпълнението на бюджета и с подготовката за новия Бюджет 2011г.,  с трудностите, които общината среща  в това отношение.
Симеон Дянков пое ангажимент  да направи опит да подпомогне община Троян  с  изграждането на някои инфраструктурни обекти от капиталовата програма.

Маргарита Генкова
Връзки с обществеността

4 thoughts on “Симеон Дянков посетил Троян преди дни”

  1. „Беше отправена молба към него за съдействие при намирането на инвеститори….“
    *
    Социалистически реализъм от бивши борци срещу капитализЪма и империализЪма, а днес конюнктурно „десни“ и пазарноориентирани строители на капитализЪма.
    Трябваше да поискат от г-н Министъра да ни построи една общинска баня, а в събота срещу неделя да идват от министерството на ни трият гърбовете и да ни изплакват без накисване. Като сме немощни и прости, поне да сме чисти 🙂

  2. Pingback: it.linkovete.com
  3. Umen,,след като претендираш с този ник,че си умен,да знаеш какво е КИРИЛИЦА?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.