Май поставяме рекорд за малък крадец на автогориво

Май поставяме рекорд за малък крадец на автогориво11-годишен малчуган е бил спипан преди дни при издирвателни мероприятия на полицията. Оказало се, че детето почти час след полунощ опитало да източи дизелово гориво от паркиран пред блок 6 в жк“Младост“ автомобил „Форд Транзит“. Момчето е привлечено като обвиняем и разпитано пред съдия от Районния съд.
Крехката възраст на злосторника е твърде стряскаща за опит да се извърши подобно деяние, както и часът, в който е бил извън дома си, вместо отдавна да е в леглото.

6 thoughts on “Май поставяме рекорд за малък крадец на автогориво”

  1. Абе едва ли детето само ще иска да открадне нафта. Защо закона преследва него, вместо отговорните за него – неговите родители?
    Даже ако са мангали – да задържат и родителите и цялата им рода и да ги избият !

  2. НЕ Е НА 11 ГОДИНИ ТОКУЩО Е НАПРАВИЛ 18 ГОДИНИ ОТ КЪДЕ Е ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ АЗ СЪМ ЛИЧННО ПОТЪРПИВШИЯ. АКО БЕШЕ НЯКОЙ МАНГАЛ ДА СЪМ МУ НАПЪЛНИЛ ГЪЗА СЪС САЧМИ. КРАДЕЦА СЕ КАЗВА ТИХОМИР ИВАНОВ ЖИВЕ В 5БЛОК . А ИЗВЪРШВА КРАЖБА ПРЕД 6 БЛОК НА КОМШИТЕ СИ.

  3. Информацията е подадена официално от полицията. Взета е от бюлетина, възможно е да е техническа грешка изписването на възрастта.

  4. казвам че съм потърпевшия в случая лично го хванахме излъга че го гонят други за момент го пуснахме но само след няколко минути пак се появи през това време излизам да направя пълен оглед покрай буса и какво да се види пробил резервоара миришише на нафта и във една пласмасова кофа течеше нафтата а друга пластмасова кофа одрязанна от вода незнам дали беше от 3 или 5 литрова стоеше под буса празно.Но не съм съгласен че е на 11 години защото шофира кола и същата вечер полицаите провериха номера на колата която кара излезе справката че е регистриран на негово име.След близо 1 час работа на полицията следовото куче го откри че е влязъл в апартамента където живее със баща си .ЗАТОВА ПАК КАЗВАМ ЧЕ ТОЯ ИЗВЪРШИТЕЛ НА КРАЖБАТА ТИХОМИР ИВАНОВ ЖИВУЩ ВЪВ БЛОК 5 Ж.К МЛАДОСТ НЕ Е НА 11 ГОДИНИ ПЪЛННО ЛЕТЕН Е умолявам който е писал тази статия да проучи случая подробнно за да се знае кой е извършителя на кражби на горива във хубавия ни град ТРОЯН и във квартал МЛАДОСТ защото има и опрлаквания и от други потърпевши но след като нямат доказателства никой не смее да каже кой е извършил кражбата.За това умолявам за па вече гластност за да се знае за крадеца никой от жителите на града ни не е застрахован че утре този същият ТИХОМИР ИВАНОВ ОТ Ж.К МЛАДОСТ ЖИВУЩ ВЪВ 5 БЛОК няма да посегне на тяхното имущество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.