Полицията в Троян е задържала баща и син за лихварство

Полицията в Троян е задържала баща и син за лихварствоКриминалисти от Районното управление на полицията в Троян са задържали двама мъже – баща и син на 50 и на 24 години – във връзка с образувано срещу тях досъдебно производство за лихварство.

При извършени процесуално-следствени действия в обитаваните от сина помещения в Троян и управляваните от него превозни средства полицаите са намерили и иззели записи на заповеди за предоставени суми на заем срещу лихва, лични и дебитни карти на различни физически лица, тефтери с имена на хора с вписани предоставени суми в заем срещу лихва и свидетелства за регистрация на МПС-та. При претърсване на жилищна постройка в троянското село Калейца, стопанисвана от бащата, е намерен и иззет мотоциклет, който е предмет на престъпно посегателство от частен дом в Троян.

Работата по случая продължава.

Източник:  БНР

1 thought on “Полицията в Троян е задържала баща и син за лихварство

  1. Даа , може никой да не ни пази от циганите и наркоманите из целия град и техните своеволия , но ако трябва да бъдем глобявани за неправилно паркиране , за 3-4 км/ч повече или да ни приберат за поузаконно изкарване на пари винаги ще се намери кой да го направи.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.