Фамилия Чапанови развълнува троянската публика

Фамилия Чапанови развълнува троянската публикаКакто предварително ви информирахме, в нашия град във връзка с националния празник – Деня на Съединението, се състоя концерт на гостуващи музиканти от Плевен. Фамилия Чапанови – бащата Божидар, синовете Васил и Георги и майката Маргарита, която се представи със стиховете си и бе водеща на цялостната програма.
Гостуването бе организирано от Военен клуб – Троян  и отдел Северозападен на ИА“ Военни клубове и военно почивно дело “ към Министерството на отбраната. От сцената в препълнената зала Форум на читалището прозвучаха песни на Емил Димитров и песни с патриотична тематика, както и авторска музика на фамилия Чапанови, в която по текстове на майката композират и бащата Божидар, и синовете.
Съпричастни на изкуството и посланията за повече човешка топлота и добро станаха членове на различните патриотични организации от община Троян, военнослужещи от под.24430, Военния географски център в нашия град, домуващите в Дома за ветерани в Орешак. Създадената атмосфера  допринесе за чувството на сплотеност и топлота в сърцата на всички, бе оценката на един от организаторите – Васил Кукенски.

Публикувано в КУЛТУРА, ЛИЧНОСТИ, ОБЩЕСТВО. Постоянна връзка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.