Посветиха спектакъл на Балсамаджиев

Първото за сезона театрално представление, играно в Троян тази вечер, бе посветено на актьора Иван Балсамаджиев, с когото се сбогува културната общественост днес в София. Преди спектакъла „Луд съм по теб“ на театър „Искри и сезони“ четиримата актьори Искра Радева, Георги Кадурин, Пламен Сираков и Милена Атанасова излязоха пред публиката и с тъга в очите посветиха играта си на починалия в събота голям актьор и шоумен Иван Балсамаджиев, роден в Троян преди 57 години.
„Луд съм по теб” напълни залата на читалището, билетите бяха свършили преди дни, а днес се предлагаха само правостоящи за по 5 лв.  За малко повече от час спектакълът върна смеха по лицата на все по-сериозните троянци.  Публиката хареса видяното, ако съдим по гръмките аплодисменти, с които се посрещаше играта на четиримата любимци на няколко поколения българи.
Благодарим на трупата от името на троянската публика и се надяваме скоро пак да оцветят сивото ни ежедневие с някоя от забавните си и завладяващи пиеси, каза след развлечението млад човек от нашия град.

3 thoughts on “Посветиха спектакъл на Балсамаджиев

  1. Страхотно представление !

    Дано по-често да идват и да радват мен и цялата троянска публика 🙂

  2. За смехотворния бат’ Веско се потихте да се възхищавате, а?
    А за театъра никой се не обажда….само Темплар ли е бил там и му харесало ?

  3. Днес гостуваха и в нашия град и както при вас напълниха салона и много се забавлявахме с мойте приятели!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.