Веско Маринов стартира ново турне от Троян

Първи троянци ще чуят „на живо“ песните от новия албум на Веселин Маринов „Още един хубав ден“. Тогава на музикалния пазар в страната ще се появи за Първа пролет албумът. В него има 14 нови песни и певецът за първи път ще изпее пред публиката всички тях. Досега е избирал 7-8, страхувал се да не натежат повече, но този път не можел да реши коя да махне – „толкова са хубави“, споделя любимата звезда на няколко поколения българки. В турнето вторият град ще бъде Ловеч – на 23.март, а последният е София. Там в зала 1 на НДК Веселин Маринов ще има своя 14-и концерт в най-голямата българска концертна зала.
Начало от Троян е твърде ласкателно за нас, но не е изненадващо – троянската публика винаги много радушно е посрещала изпълнителя на „За теб, Българийо“, а и немалко лични приятелства свързват певеца още по-тясно с нашия град. Тази седмица звездата се появи в СОУ“Васил Левски“, за да навести своя приятел Иван Ковачев, зам.-директор в училището. Както винаги, Веселин Маринов впечатли обикновените хора, които го мернаха, с липсата на звездомания и с естественото си поведение.

4 thoughts on “Веско Маринов стартира ново турне от Троян

 1. Всенародния пенсионен любимец, който буквално се „изцежда“ на сцената пак в Троян, а ?
  На входа на читалището има табелка НЯМА БИЛЕТИ за концерта, смятайте народа колко е жаден за концерти и култура. Това май е първи концерт за тази година, а?
  Викате той народа за хляб няма, аз за концерти питам 🙂

 2. Уважаеми Темплар, членската маса на БСП Троян е около 600 души. Към тях ако прибавим още поне толкова бивши членове и номенклатури на БКП днес в Герб – получават се по 3-ма кандидата за едно място в залата на читалището.
  Всички те искат да чуят червения бард, което превръща този концерт в платено партийно мероприятие.
  В Троян не очаквайте скоро културно ниво и изяви подобно далечното и още по-далечното минало на този град защото:
  1. Троян се управлява от хора, които като чуят култура се хващат за кобура и
  2. Останалите са на ниво и очакват „Приза“ Н.Ганков

 3. Бат Веско нали беше съученик на Енкин? Сега да не се окаже, че е и род с Минко Акимов. 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.