ББ връчи грамоти на републиканските шампиони огнеборци

ББ връчи грамоти на републиканските шампиони огнеборциМинистър-председателят Бойко Борисов връчи грамотите, които Община Троян бе приготвила за децата от ОУ“Иван Хаджийски“, които станаха наскоро републикански шампиони на състезанията „Млад огнеборец“. Момчетата се ръкуваха с най-известния пожарникар в републиката и получиха похвали от него. Грамоти имаше също така за отличната работа в подготовката на децата на инструкторите от троянската противопожарна служба Богдан Нешев и Мартин Даракчиев, както и за учителите на шампионите – Милкана Христова и Тодор Комитов. Ще припомним, че отборът на „Иван Хаджийски“ представи област Ловеч на националното състезание, проведено в курорта Албена, и излезе пред всички свои 27 съперници. Нашите имат и награда за феърплей, се разбра след завръщането им като победители.

3 thoughts on “ББ връчи грамоти на републиканските шампиони огнеборци”

  1. Обидно и несериозно е да изписваш премиера на България само с инициалите му. И то – най-вече за самата медия!

  2. И единият пожарникар е Мешев, а не Нешев! Обръщайте внимание на тези неща. Миналата година въпросния стана пожарникар №1 на страната…

  3. хахах бат ББ ще строши врата на детето !! обидно било … даже и това му е много на тоя шут, само реже ленти и пилее парите на данъкоплатците да лети с хеликоптери и прочие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.