БСП даде старт на предизборната кампания

Донка Михайлова „Всичко е в ръцете ни“, заяви кандидатът за кмет Донка Михайлова БСП в Троян откри предизборната кампания „МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011“ на 23.09. под надслов „Заедно можем да направим Троян по-различен“. Събитието се състоя на площад „Раковски“. „В очите ви откривам обич и доверие и това ми дава сила и увереност, че ще спечелим тези избори“, каза Донка Михайлова.
Донка Михайлова представи своите принципи на управление и идеите си за възраждане на града. Тя набеляза и наболелите за жителите на община Троян проблеми като заетостта и доходите на населението, стандарта на живот в селата /техническа и социална инфраструктура/, „изтичането“ на млади и интелигентни хора от общината.
Промените за Троянската община  могат да се осъществят само с разкриване на нови работни места и създаване на условия за по-високи доходи, чрез модерно образование и здравеопазване,  създаване на нови социални услуги и условия за радзвитието на култура и условия за спорт.
Водачът на листата Дилян Енкин сподели идеите си за завръщането на Троян на челните позиции сред общините.
Изказването на Симона Цочева, най-младия кандидат за общински съветник, навършила 18г. преди седмица, бе посрещнато с овации и много надежда за по-добро бъдеще на младите хора в нашата община.
По време на събитието, всеки можеше да разгледа и facebook профила на Донка Михайлова www.facebook.com/Donka.Mihaylova, чрез който тя ежедневно общува със своите избиратели.
Кандидатите за общински съветници на БСП – Троян и Донка Михайлова дадоха старт на предизборната кампания за един по-различен Троян.
Елена Ройнева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.