Енкин водач на БСП – листата за общински съветници

инж.Дилян ЕнкинВ представената от общинския председател на БСП Кольо Кацаров  листа за общински съветници водач е бившият кмет инж.Дилян Енкин, на втора позиция е Донка Михайлова, на трета – Кацаров, а четвърта е Розалина Русенова, бивш зам.-кмет, директор на СОУ“Васил Левски“.  На пето място еп оставен младежкият лидер Росен Веселинов, на шесто и осмо място са хора от бизнеса, някогашни комсомолски функционери на високо ниво – Пламен Бойновски и Владимир Хаджийски. Двамата получиха специалните благодарности на Кацаров, тъй като с тяхното участие /съгласили се, без да изявят каквато и да е претенция за мястото си в листата/ БСП в Троян си спестява критиките от предходни години, че няма представители на деловите кръгове. Седми в листата е Николай Малчев, с 4 мандата като общински съветник. По-нататък са неколцина от настоящия Общински съвет – д-р Петьо Маринов, Станислав Съев,Елена Ройнева, Донка Банковска. Отново срещаме имената на съветници от предишни мандати – д-р Валя Александрова, Пенка Папуркова. В листата са 29 имена, повечето – нови. Първите 17 са били подредени от пленум на партията, а до 29 – от Изпълнителното бюро. Енкин обясни подредбата и с тактика – избирателите приемат добре всички нови лица, появата на нов човек в новите обективни условия – тъй като ситуацията не е като преди 4 години, е добър сигнал. „Партия, която няма движение на кадрите, бързо се изчерпва“, подчерта Енкин. Кацаров заяви още, че ще им трябват хора и за изпълнителната власт.

9 thoughts on “Енкин водач на БСП – листата за общински съветници”

  1. Някой сети ли се да ги попита за трите опустошителни мандата на Енкин? Някой сети ли се да ги попита какво правиха последните 4 години? Някой сети ли се изобщо да ги попита като 45+20 години съсипваха Троян що пак са се настървили да управляват? Някой ще им потърси ли отговорност някога? Какво друго зло още трябва да причини БСП/БКП на Троян та да изтрезнее тоз народ?

  2. Няма значение каква слива си -тъмно синя седесарска или светлисиня гербаджийска все си си слива!

  3. Иванов, с тази първосигнална реакция няма кого да изненадате. Друго не може да се очаква от вас. Въпросите продължават да стоят без отговор – защо БСП/БКП съсипа Троян за 3 мандата и защо пак се натиска да управлява. Кого се опитвате да излъжете? Освен кой щял да се кандидатира, кой бил водач на листа и кой на каква позиция бил в листата – друго за вас не се разбра. Не се разбра и най-важното – къде бяха тези от листата последните 4 години и какво работи БСП за Троян. Не се разбра какво отчетоха за работата си общинските съветници на БСП /8 съветника/ от 2007 до 2011?

  4. Браво на БСП за избора на кандидат за кмет на града. Човек неопетнен и с визия за развитието на града.Чудно е ,че „Андрешко“ от Голяма Желязна е водач на листата, или може би „другарите“ от БСП си въобразяват, че ще диктуват политиката на Общинския съвет и Делян Енкин ще стане председател.Може би три мандата не му бяха достатъчни да съсипе Троян с политиката си за лично благоденствие, а пък съдбата на избирателите си е тяхна работа.В листата има хора, които не са членове на БСП и са хора, които с нищо не са допринесли за развитието на Общината. А може би сега са станали членове, заради номинацията им?

  5. Нито един бесепарски крак не бива да пристъпва прага на общината! Каквото крали – крали, стига вече!!

  6. Иванчо, а ако е от старото БСП – БКП-то?! Тогава може, нали? 🙂

  7. Какво означава репликата: „Браво, че човекът е неопетнен!“ Спорно е дали е неопетнен като се знае, че в Ловеч повечето от т.нар проекти с нестопанска цел минаха през д-во „Знание“, чийто председател е Д. Михайлова, проекти -а стотици хиляди левове! Няма лошо, ама само д-во Знание ли е най-доброто, белким няма и други, ама те не са на другари от БСП, затова – къш! Но, и така да е, да приемем, че Д.М. е света вода ненапита, нима това е достатъчно да си кмет на Троян. Ами то тогава нека БСП да издигне за кмет един от троянските монаси, предполага се, че той е по-неопетнен от бившата депутатка! Впрочем, по този случай, има една приказка: Давам пет небити, за един бит! Сиореч, Троян се нуждае от „бит“ управник, разбирай, човек с опит и добра практика в обищнското упарвление. Другото е ала-бала, става за партийно събрание на БСП, ама за кметуване – не!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.