Посрещаме Го утре

На 17 юни -петък, премиерът Бойко Борисов ще посети  Троян и ще присъства на официалните церемонии по откриване на пречиствателната станция и на първата копка за старт на изпълнението на проекта за подобряване на градската среда.
Началният час на първото събитие е 13.45ч. и ще се проведе пред Пречиствателната станция, съобщиха от Общинския пресцентър.
Церемонията по първата копка ще започне около 14.15ч. на ул. „Христо Ботев“, до паркинга на Общината.
Както е известно, утре в парламента ще бъде и вотът на недоверие за правителството, като часът на гласуване почти съвпада с обявеното предварително време на посещение при нас. Дали ще остане верен на себе си Бойко Борисов и ще дойде тук, вместо да присъства лично на това бутафорно гласуване – след броени часове ще узнаем.

3 thoughts on “Посрещаме Го утре”

  1. Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с анти кризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50 100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и боклуци, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.