8 thoughts on “51 Сесия ОБС Троян | 15. Септември, 2011”

 1. W W W . ORIGINALNI . B E – – – ЗАКУПИ СИ ЕКИПЧЕТО НА ЛЮБИМИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР ПРИ НАС – сезон 2011/2012!!!

 2. Абе Минко, преди четери години излъга троянеца и гласува за тебе, защото Дилянчо му беше омръзнал с лъжите. Ти от него ли видя , та лъжеш и сам си вярваш.
  Първо : Сигурно трудно ти е било да завършиш право и да се дипломираш, благодарение на фуражката и едва от третия път. Ами от селскостопанския техникум и масльонката в Тончо Стаевски, благодарение на Партията мила, лесно се служба взима.
  Второ: Пречиствателната станция в града не е твое дело, в твоя мандат само е открита и прибра лентичката.
  Трето: Като има толкова проекти и еврострества, защо взе 7 милиона заем , за да се разплатиш с изпълнителите на строителството в града?
  Стига лъга, защото сигурно вече и ти не си вярваш?

 3. Стояне, хайде да не говоря от името на всички троянци, ама преди четири години не Минко Акимов ни излъга, а бат’ Бойко. Той тогава и магаре да беше предложил, пак щеше да мине номерът…

 4. Уважаеми кандидати за кмет на Община Троян,позволявам си да Ви предложа проекта, който ще направи отново Троян икономически силен,привлекателна туристическа дестинация със запазена природна даденост – това е „ГАЗИФИКАЦИЯ НА ГРАД ТРОЯН“. Това не го направиха нито Дилян Енкин-водач на листата на БСП, нито Минко Акимов-кандидат кмет от партия ГЕРБ, защото пред обществените интереси, гониха личните. Дано новия кмет на общината си постави за цел осъществяването на този глобален проект, който ще спре обезлюдяването на града, за да има смисъл и от пречиствателна станция за отпадни води и модерна инфраструктура.

 5. Уважаема г-жо Иванова, напълно сте права в твърденията си, че без газифициране – Троян е обречен и всякакви потенциални инвеститори ще ни заобикалят.
  Права сте, че както предишния, така и сегашния кмет проваляха по „свой“ начин газифицирането на Троян.
  Аз също имам въпрос към вас – от всички днешни кандидати за кмет на община Троян, знаете ли кой се е занимавал и е правил определени неща във връзка газифицирането на Троян?
  Примерно още от „далечната“ 1992-ра година? Преди да бъдат газифицирани дори Ловеч и Севлиево.

 6. Да знам. 1992 година г-н Кристиян Спасов, инженер по топлотехника ,с помощта на някои стопански ръководители и тогавашния кмет г-н Фичев, извърши предпроектно проучване относно газифицирането.
  Ловеч е газифициран много преди 1992 година за нуждите на чугунолеярния завод „Осъм“.

 7. Точно така, в последствие в края на 92, г-н Фичев и г-н Сашо Игнатовски направиха постъпки за включване на Троян в инвестиционната програма на Булгаргаз, но тази програма беше направена и остана да бъдем включени за следващата година. В последствие се направи още едно проучване за газифициране от Екотехпродукт мисля, защото бях дал едни карти и бланки за проучване по чужд маркетингов образец, които донесох от Канада и САЩ… след години г-н П.Адърски направи страшно много за газифицирането на Троян…….и т.н.
  Въпросът ми беше – освен БСП и Герб, чийто избранници не само не работеха, а години наред проваляха газифицирането на Троян – кой от другите кандидати е работил или лобирал по някакъв начин за газифицирането на Троян? Въпросът е риторичен, защото точно „него“ няма нужда да го убеждавате какво означава газ за битова и промишлена консумация в Троян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.