Алексей Петров похвали троянското домакинство

Алексей Петров похвали троянското домакинство
Алексей Петров похвали троянското домакинство

Много похвали получиха организаторите на Националното първенство по карате в Троян, което се състоя в събота в зала „Чавдар“. Лично шефът на Федерацията Алексей Петров, който присъства на надпреварата, изрази голямото си задоволство от организацията на домакините и специално на Карате клуб „Атнес“ и неговия президент Емил Атев. От своя страна г-н Атев благодари на своите хора за екипната работа при организацията на събитието и на спонсора от Троян „Рико стил“. Макар че каратеките от „Атнес“ не успяха да извоюват медали, Емил Атев е доволен от тяхното представяне и от духа им. В зала „Чавдар“ си оспорваха медалите най-добрите каратеки в страната, клубовете „Левски Спартак“, „Странджа“, Полицейската академия и т.н.След месец в София е Националното първенство по карате за юноши и младежи, където троянският „Атнес“ ще участва.

4 thoughts on “Алексей Петров похвали троянското домакинство”

  1. Много умен и изтъкнат дипломат, също така и лектор. Но за съжаление в България хората, които могат и знаят, биват третирани като престъпници.

  2. Абе тези дебелаци навсякъде се мъкнат, където има ядене и пиене… Само в общината не ходят, където им е мястото.. А. Балев работи много усилено върху кафето във Виенската сладкарница.. Нека да си пият кафето още малко… избори идват и тогава ние ще си пием кафето спокойно..

  3. Спеиално пък Бла-Балев няма ама никакво място в тая община, да не говорим за управлението изобщо.
    Нито визия има, нито потенциал. Да не говорим, че проспива 99% от заседанията, които гледаме тук в сайта. Изборите обаче за щастие са близо, дано го шитнат, че да може да си пие спокойно кафенцето в Славеята 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.