Бойко не дойде, прати поздрави

Бойко не дойде, прати поздравиЧаканият от десетки троянски граждани на стадиона вчера министър-председател Бойко Борисов не успя да вмести Троян в многото си петъчни ангажименти. Вместо него лентата на обновеното съоръжение прерязаха две дами – и.д.кмет на общината Недка Топалова и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Г-жа Павлова предаде поздравите на Бойко Борисов и подчерта, че и догодина ще работят съвместно с община Троян по важни проекти. Двамата троянски свещеници – отците Марин и Станимир, отслужиха водосвет. Както е известно, стадионът бе обновен по мащабен проект, а последното по него – седалките, бяха обещани лично от премиера при последното му идване в Троян, затова бе зитъкнато, че той е спазил обещанието си. Бдителни граждани забелязаха, че Троян вчера е бил с по-спретнат вид и го свързаха пряко с очакването на харизматичния гост. Други си пожелаха Той по-често да идва тук или пък да казва, че ще намине.

2 thoughts on “Бойко не дойде, прати поздрави”

  1. Бойко вчера в 16:30 дебаркира с ‘жиповете и охраната си в Ловеч. Даже се разходи из центъра само по сако. 😉 Явно е решил, че не си струва да се хаби в троянско.. ;P

  2. Аз, пьк чух от жители на Горно Трапе ,че е нощувал на минко вьв вилата четвьртьк срещу петьк кьде е истината нас не ни засяга важно е днес минко да загуби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.