8 thoughts on “ГАФОВЕ – 2011”

  1. Ами квато ни е общината …такава ни е сиииичката работа.:))))))))))

  2. Явно две партии има в Троян, ОБС и ГЕРБ. Коментар за правописната грешка няма да правя. Случва се на всеки.
    Честит Празник на патерица!

  3. Към Темплар-то че гаф си има ,има си,първия виновен е този неграмотник,който е изписал панделката……ама от Общината тъй да не си направят труда да го прочетат??!!!??!?!Или са го погледнали,ама не са видели нищо странно……:) 😉 🙂 Извинявайте,ама не съм спирала от 5 мин. да се смея и на бисера на г-н Станев за двете партии…Е,малко смях е и здравословно……само накрая да не ревнем с цяло гърло,де…:)

  4. На този свят ден,моля всички да ми простят ако волно или неволно съм обидила… 🙂

  5. Станев, може да се случи на всеки – вярно е. Но е НЕДОПУСТИМО да се случват такива неща – правописна грешка в надписа на лентата на венеца за 3 март!?!?!?! Правописът е нещо, което определено „куца“ на болшинството от общинската администрация, но това вече е прекалено. Мисля, че във всяка държавна и/или общинска администрация служителите трябва да се назначават след изпит по правопис! Права е Дива, че първият виновен е този, който е писал лентата, но е абсурдно организаторите от общината да допуснат този ГАФ! Нима никой не я е прочел от общината?!?!?!?

  6. Ако на Трети март бяхте толкова активни и дейни, както сте във форума, нямаше да се стигне до горните писания… Впрочем, не случайно дедите ви „са пропуснали“ Априлското въстание, а селата ви, южно от Троян, са предали на турците бележити наши поборници, чиято кръв доведе и до Руско-турската война през 1877/78 г. През 1876-а предците ви сигурно са бистрили кой, къде и защо е въстанал, както вие сега умувате кой, как и защо е допуснал една правописна грешка… Настина големи празнодумци сте в Троян! Все герои от Форума…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.