Назаем от фейсбук

Донка МихайловаВръщам се от обиколка на селата Орешак, Черни Осъм, Дебнево, Гумощник, Ломец, Дълбок Дол, Борима и от обход на града. В трудните условия общинската пътна мрежа е проходима. Има стеснения на участъци от счупени дървета в района на „Цветански”, участъка „Беров мост” – Дебнево, част от пътя Добродан – Врабево, района на „Мишелика”, след Борима и пътя за Беклемето. Резаческите групи на Гражданска защита, ОП „Комунални услуги”, Община Троян и Горско стопанство-Троян са на предела на силите си и им е нужна малко почивка до утре. В началото на деня ще поискам от директора на Областно пътно управление да продължи работа по републиканската пътна мрежа, а общинските структури ще работят по общинската мрежа. В града е разчистена уличната мрежа и част от тротоарите. Остават много надвиснали дървета, както и отрязани и складирани на купчини на тротоарите клони. Благодаря на полк. Гладков и полк. Димитров, че проявиха разбиране към молбата ми и утре към доброволците на Община Троян, които работиха в събота и неделя ще се присъединят и работещи в поделението за почистване на клони в района на града.
Посетих Дома за стари хора в Добродан, Дома за деца в Дълбок дол, общежитието на училището в Черни Осъм, които са без ток. Условията там са приемливи, има осигурена топла храна. Едно дете от училището в Черни Осъм е настанено в общежитието в Националната гимназия в Троян, имаме готовност да преместим и други деца при необходимост.
Изключително тежък остава проблема с електроснабдяването. Вече два дни почти всички села и отделни квартали на града са без ток. Нямаме надежден отговор от ЧЕЗ кога ще бъде възстановено електроподаването.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1478774944&fref=ts

Публикувано в ОБЩЕСТВО с етикети , . Постоянна връзка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.